Dictionar juridic englez-roman online oferit gratuit de Activ Traduceri

Viata de student este plina de distractii dar si de multe nopti „albe” in care inveti pentru examenul de a doua zi sau realizezi proiectele in ultima clipa. Este adevarat ca internetul este plin de resurse insa nu sunt toate la fel de bune.

Este foarte important sa stii ce surse de studiu sa iti alegi. Zilele trecute m-am aflat intr-o astfel de situatie deoarece a trebuit sa efectuez cateva traduceri de texte juridice din limba engleza. Am pierdut foarte mult timp in cautarea unui dictionar juridic englez roman care sa ofere termeni echivalenti corecti si actualizati. Chiar daca eram dispus sa ofer bani pentru un astfel de dictionar de calitate, am avut suprinderea sa gasesc unul gratis.

Acest dictionar juridic cuprinde termeni din toate ramurile dreptului, de la drept roman si drept ecleziastic pana la ramurile moderne ale dreptului cum ar fi dreptul comunitar si dreptul afacerilor. Din cat am mai cautat de-a lungul timpului, nu cred ca mai exista un alt dictionar englez – roman online specializat in domeniul juridic.

Dictionarul juridic englez-roman va este oferit de biroul de traduceri Activ Traduceri. Acesta este format dintr-o echipa de profesionisti care lucreaza in permanenta pentru a adauga noi definitii. Se doreste ca acest dictionar sa devina unul de referinta in domeniu, investindu-se mult timp si bani pentru a realiza acest lucru.

Este destinat in special studentilor de la drept dar si studentilor de la alte facultati care au nevoie sa traduca termeni din domeniul juridic.

Va astept sa il incercati si voi, sa imi spuneti parerea voastra si eventual sa il recomandati si prietenilor vostri.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One thought on “Dictionar juridic englez-roman online oferit gratuit de Activ Traduceri

  1. Pingback: Cu gandul la plecare. A mai ramas o luna! | RELANSAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × four =

On Key

Citeste si

Cursuri de dans la Ateneul Iași

La Ateneu s-a inaugurat Sala de Balet „Serghei Kotorobai” în prezența Maestrului. Sala a fost complet renovată și este dotată la cele mai înalte standarde.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.