Home Campus Dictionar juridic englez-roman online oferit gratuit de Activ Traduceri

Dictionar juridic englez-roman online oferit gratuit de Activ Traduceri

3 minute de citit
1
0

Viata de student este plina de distractii dar si de multe nopti “albe” in care inveti pentru examenul de a doua zi sau realizezi proiectele in ultima clipa. Este adevarat ca internetul este plin de resurse insa nu sunt toate la fel de bune.

Este foarte important sa stii ce surse de studiu sa iti alegi. Zilele trecute m-am aflat intr-o astfel de situatie deoarece a trebuit sa efectuez cateva traduceri de texte juridice din limba engleza. Am pierdut foarte mult timp in cautarea unui dictionar juridic englez roman care sa ofere termeni echivalenti corecti si actualizati. Chiar daca eram dispus sa ofer bani pentru un astfel de dictionar de calitate, am avut suprinderea sa gasesc unul gratis.

Acest dictionar juridic cuprinde termeni din toate ramurile dreptului, de la drept roman si drept ecleziastic pana la ramurile moderne ale dreptului cum ar fi dreptul comunitar si dreptul afacerilor. Din cat am mai cautat de-a lungul timpului, nu cred ca mai exista un alt dictionar englez – roman online specializat in domeniul juridic.

Dictionarul juridic englez-roman va este oferit de biroul de traduceri Activ Traduceri.  Acesta este format dintr-o echipa de profesionisti care lucreaza in permanenta pentru a adauga noi definitii. Se doreste ca acest dictionar sa devina unul de referinta in domeniu, investindu-se mult timp si bani pentru a realiza acest lucru.

Este destinat in special studentilor de la drept dar si studentilor de la alte facultati care au nevoie sa traduca termeni din domeniul juridic.

Va astept sa il incercati si voi, sa imi spuneti parerea voastra si eventual sa il recomandati si prietenilor vostri.

 

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Andrei Andronic
Incarca mai multe Campus

1 comentariu

  1. […] Pentru a avea actele necesare in dublu exemplar, in romana si engleza, a apelat la un serviciu de traduceri juridice si acum asteapta “NINO”-ul pentru a lucra cu acte in regula. Pana atunci, insa, munca […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + thirteen =

Vezi si

Masajul erotic – combinatia dintre necesar si erotic

Saloanele de masaj erotic sunt o componenta relativ noua pe piata din Romania. Insa este u…