Două cafenele noi la Palas Mall! Vezi despre ce este vorba!

În premieră, Palas Mall le aduce ieşenilor şi locuitorilor din nord-estul ţării renumitul retailer mondial de cafea – Starbucks. Iubitorii brandului vor putea savura sortimentele îndrăgite nu în una, ci în două cafenele Starbucks.

„Prin noile inaugurări, compania Iulius Group marchează cel de-al treilea parteneriat încheiat cu Starbucks în reţeaua naţională de mall-uri, după Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Timişoara. Acest parteneriat este un reper pe piaţa de profil, ansamblul urbanistic Palas fiind primul proiect de retail din România în care Starbucks va deschide două locaţii, în mall şi în parc. Starbucks oferă în sine o adevărată experienţă socială şi ne bucurăm că aceasta devine accesibilă şi clienţilor Palas Mall şi angajaţilor United Business Center, componenta office a ansamblului”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Retail Iulius Group.

„Prin noua cafenea Starbucks deschisă la Iași facem încă un pas în strategia noastră de dezvoltare. Am decis să fim prezenţi în cel mai frumos oraş din inima Moldovei pentru a le oferi ieşenilor experienţa Starbucks și atmosfera specială a cafenelelor noastre”, a declarat Costin Gheorghiu, District Manager Starbucks România.

Una dintre cafenele va reprezenta o locație – destinație, iar cealaltă va fi axată pe conceptul take-away. În ambele spaţii, clienții vor găsi cele mai populare și iubite sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar și ceaiuri și ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie. De asemenea, vor putea achiziționa pentru acasă ceaiuri și cafele boabe, precum și căni, termosuri și accesorii pentru preparat cafeaua.

Starbucks este locul perfect pentru cei care vor să-şi bea cafeaua în tihnă şi să răsfoiască un ziar, precum şi pentru cei care petrec mai mult timp, alături de prieteni, la o cană de ceai sau o ciocolată caldă. „Iar de acum înainte îi vom răsfăţa şi pe cei din Iaşi cu cele mai bune sortimente de cafea din lume, muzică plăcută, ceaiuri fine şi dulciuri delicioase”, a mai declarat Costin Gheorghiu.

În reţeaua naţională de mall-uri a companiei Iulius Group, brandul Starbucks este prezent la Iulius Mall Cluj (din anul 2008) şi la Iulius Mall Timişoara (din anul 2009).

Sursa foto: islive.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − fifteen =

On Key

Citeste si

Training JCI: Bugetul unui proiect

Pentru că JCI IASI își dorește să vadă cât mai multe proiecte frumoase realizate, aduce în fața voastră pe Alma Andrei și pe Alina Nicsan,

Conferinta despre performanta la Palas Mall

Pe 28 august Fundatia Licinium ti-a pregatit o conferinta inspirational-motivationala intitulata „Performanta nu are limite”. Aceasta va fi sustinuta de catre primul speaker motivational cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.