Editura ForYou ne prezintă topul celor mai citite 5 cărţi de catre studenţi

Fiind demonstrat că cititul ajută la dezvoltare din varii puncte de vedere, orice student ştie că nu trebuie să treacă zile fără câteva rânduri citite. Ba chiar este dovedit că, prin cititul cărţilor, în mod special studenţii evită o ulterioară excludere din punct de vedere social. De asemenea, lectura îmbunătăţește gândirea și vocabularul. Astfel, prin cărţi bine alese, orice subiect este mai bine înţeles și asimilat.

Editura ForYou ne oferă un top al cărţilor pe care orice student ar trebui să le aleagă pentru lectura din această vară şi nu numai. Iată ce te-ar putea interesa şi în ce te vei regăsi:

1. „Scrisori pentru Emaˮ, de Loreta Popa

Aşa cum sugerează foarte clar și titlul, este o carte dedicată Emei: rânduri scrise de mamă pentru fiica ei adolescentă, Ema. Această carte vorbeşte despre destine, conturând diverse portrete şi tipologii umane, precum bunicii, iubitul, prietenul de suflet și nepotul. Are un vocabular bogat şi poate deveni o carte relevantă pentru valorile umane.

La Editura ForYou, această carte este trecută în categoria celor recent lansate, alături de alte alegeri interesante, precum „Sărutările nedaruite”, de Ermes Ronchi, sau „Binecuvântează această hrană”, semnată de Adrian Butash.

2. „Fluturiˮ, de Irina Binder

Romanul este unul cu adevărat de dorit a fi trăit cu intensitate pe măsură ce se citeşte și le este dedicat celor care se regăsesc în sensul cuvintelor în plină iubire, cu tensiuni şi sentimente complexe. Irina are un stil deosebit de a pune în temă toate aceste trăiri. Cele două volume ce au câştigat popularitatea publicului într-un mod neaşteptat au fost urmate anul trecut de al treilea, în care destinele personajelor au căpătat valențe neașteptate.
De la aceeași autoare, cartea „Insomnii” îți propune să intri în profunzimea gândurilor tale și să le scoți la lumină ca pe niște nestemate prea mult ascunse.

3. „În drum spre casă. Un pelerinaj de la umilinţă până la vindecare”, de Sonia Choquette

La capitolul Dezvoltare personală, această lectură este una deopotrivă plăcută, amuzantă și instructivă. Autoarea povesteşte despre călătoria ei pe Camino de Santiago, un pelerinaj celebru. Dramele și bucuriile petrecute pe drum formează baza acestei cărți profunde și savuroase, în care autoarea relatează cum și-a rezolvat mai multe blocaje legate de relația cu familia, decesul fratelui și o căsnicie destrămată. Descoperă-i povestea despre regăsirea păcii interioare. Sonia abordează o temă universală, însă o face într-un stil unic și incitant, luându-te cu ea într-o călătorie plină de învăţături.
Lansată în 2016, această carte va deveni rapid una dintre savorile de noptiera ta.

4. „Conversaţii cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch,

Iată 3 volume în care te vei regăsi, fără doar şi poate, asemenea miilor de cititori români care au citit pe nerăsuflate această capodoperă a spiritualității încă de la apariția ei. Cartea relatează dialogul deopotrivă simplu și complex al unui om cu divinitatea, simbolizând dialogul nostru, al fiecăruia, cu ceea ce concepem a fi Instanța Superioară, indiferent cum am numi-o. Cele trei volume scrise cu har și înțelepciune îţi vor aduce o linişte aparte şi un interes major pentru divin, implicit pentru modul de comunicare cu acesta.

5. „O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă”, de Alan Cohen

O carte motivaţională care nu ar trebui să lipsească de pe nicio listă de lectură. Este genul de lucrare ce te încurajează în fiecare zi a vieții tale, deschizându-ți noi orizonturi şi clădindu-ți încrederea în forţele proprii. Descoperim de această dată câteva mesaje pentru fiecare zi, mesaje scurte, concis scrise şi, totuşi, complexe și pline de înţeles.

Desigur că preferinţele sunt variate şi fiecare dintre cititori abordează, prin stilul personal, mai degrabă o anumită categorie de lecturi. Dar se observă o tendinţă în creştere a acelora care, ca și tine, caută cunoaștere, încurajare și inspirație în cărţi motivaţionale și de dezvoltare personală.

Lectură plăcută și plină de revelații!

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

One thought on “Editura ForYou ne prezintă topul celor mai citite 5 cărţi de catre studenţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 + twenty =

On Key

Citeste si

Cursuri la Academia de IT din Iaşi

La Iaşi s-a lansat prima Academie de IT! Cursurile se adresează celor care deja lucrează în domeniul informatic şi vor să se perfecţioneze, cât  persoanelor

Concert de Craciun la UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invită mâine, 22 decembrie 2016, de la ora 15.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, la Concertul de Crăciun.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.