Electro-Mobility Software – concurs de programare

Continental Iași invită la un concurs pentru studenții pasionați de programare din anii 1, 2 și 3 de la facultățile cu profil tehnic și informatic.

Este un concurs individual compus din două evenimente, o probă teoretică de selecție a candidaților și o proba finală, practică, care constă în realizarea unui proiect software într-o zi.

Prima etapă a concursului – înscrierea, se face prin deschiderea unui cont de către fiecare participant pe portalul www.electromobility.ace.tuiasi.ro, completarea în întregime a formularului disponibil și selectarea competiției Electro-Mobility Software.

Etapa 2 – Probă teoretică de selecție a candidaților

Proba teoretică va avea loc la sediul Continental Automotive Iași localizat pe Bld. Poitiers, nr. 6. Intrarea în locație se va face la ora 17:15 în ziua de 25 Aprilie 2016 pe baza buletinului/cărții de identitate și a carnetului de student vizat.

Proba teoretică constă dintr-un test de cunostințe de programare, teoria sistemelor de calcul si logică. Limbajul de programare vizat este C. În urma acestei probe va fi realizată departajarea participanților pentru proba practică.

În urma probei teoretice participanții vor primi un punctaj cuprins între 1 și 100 în funcție de gradul de corectitudine al răspunsurilor oferite în cadrul acestei probe. Proba teoretică se va desfășura sub formă scrisă, conținând întrebări grilă sau cu răspuns liber.

Etapa 3 – Anunțarea Participanților pentru Etapa Finală

După analizarea lucrărilor scrise, 10 concurenți cu cel mai mare punctaj se vor califica pentru proba practică. Informarea se va face prin e-mail. Fiecare participant va fi informat de punctajul acumulat la proba teoretică.

Etapa 4 – Desfăşurarea probei practice, evaluarea finală a proiectelor şi premierea

Competiția „Electro-Mobility Software” se va desfășura în cadrul competiției „Electro-Mobility”. Concurenții vor primi o masă de lucru cu echipamentul următor: laptop/ unitate desktop, monitor și periferice, hârtie și pixuri. Niciun alt echipament electronic nu poate fi folosit, exemplu: laptop-uri personale, dispozitive mobile, stick-uri etc.

Proiectul din competiția finală va fi anunțat în ziua competiției și va trebui realizat de toți concurenții în mod individual. Pentru a ocupa una din primele 3 poziții, proiectele trebuie să fie funcționale și să ruleze. Un proiect care nu poate fi compilat nu este eligibil. Metoda detaliată de departajare va fi comunicată în ziua competiției. Lucrările vor fi evaluate de către un juriu format din reprezentanţi Continental Automotive România. Juriul va asista la realizarea practică, putând să adreseze întrebări și să ofere suport pentru mediul de lucru.

 
Regulamentul este disponibil aici: http://www.electromobility.ace.tuiasi.ro/users/regulament_sw
Înscrieri se fac pe site-ul oficial, www.electromobility.ace.tuiasi.ro, secțiunea Software.
Facebook event : https://www.facebook.com/events/967151400070995/

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.