Evenimentele din acest weekend la Palas Iași

Primele ediții din acest an ale târgurilor îndrăgite de ieșeni aduc la Palas noutăți în materie de accesorii. Vedetele ExpoMineralia vor fi pietrele semiprețioase Ametist și Citrin, iar la Bag Expo sunt propuse genți de sezon și articole de iarnă cu reduceri de până la 20%.

De miercuri până duminică, în perioada 18 – 22 ianuarie 2017, parterul Atriumului Palas găzduiește două dintre târgurile preferate de ieșeni. Ediția aceasta a ExpoMineralia pune în valoare două pietre deosebite, care impresionează prin variațiile de culoare și prin raritatea lor. Ametistul îi încântă pe cei care iubesc bijuteriile vesele cu nuanțe de la violet pal, până la violet închis, fiind considerat cristalul spiritualității, cu rol protector.

Cea de-a doua „vedetă” este Citrinul, care se găsește atât în nuanțe de galben deschis, cât și în cele de maro auriu. Citrinele naturale sunt foarte rare și sunt pietre care semnifică regenerarea și echilibrul. Doritorii pot găsi o multitudine de coliere, cercei, inele, brățări și alte accesorii și decorațiuni înnobilate de cele două pietre semiprețioase. În plus, clienții vor descoperi o selecție de aproximativ 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × three =

On Key

Citeste si

Bazar Sofisticat la Acaju

Echipa Catelier va invita sa participati la cel mai SofistiCAT Bazar din aceasta toamna. A doua editie a bazarul va reuni haine, bijuterii, jucarii copii,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.