Evenimentul „Începe-ți cariera cu noi!” la XEROX

Xerox te invită la evenimentul „Începe-ţi cariera cu noi!”, să stai de vorbă cu reprezentanţii companiei despre viitorul tău loc de muncă.

Marţi, 17 mai, la UAIC, în Aula Magna, între orele 11.00-13.00, la o întâlnire care îţi va schimba viziunea despre Resurse Umane şi Business.

Când este un moment bun să începi să te gândeşti la cariera ta? Unii tineri încep să îşi croiască planuri din timpul facultăţii, alţii aleg să se angajeze după terminarea studiilor. Luna Mai este luna în care planurile tale de carieră prind contur.

Xerox îţi propune cea mai bună soluţie, o oportunitate care te ajută să pui bazele carierei tale într-o corporaţie de talie globală, încă de pe acum. Cunoşti limba engleză la un nivel avansat şi esti pasionat de Resurse Umane? Nu îţi cerem experienţă anterioară, îţi oferim training şi pregătirea necesară pentru a deveni Specialist.

Vei fi imaginea Companiei şi punct de contact cu clienţii noştri. Această experienţă te va ajuta să îţi formezi o bază solidă de cunoştinţe de specialitate în Resurse Umane. Vei face parte dintr-o reţea multiculturală de suport, vei lucra în echipe de proiect dinamice, competitive, care te vor propulsa la un nivel înalt de dezvoltare personală şi profesională.

Sursa: 360.uaic.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

A apărut primul smartphone Nokia

Nokia 6 este primul smartphone sub numele Nokia si tocmai a fost anuntat HMD Global, compania care va lansa smartphone-uri sub brandul Nokia, tocmai a

ANCOM oferă stagii de practică pentru studenti

Pentru al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) – Direcția Regională Iași organizează sesiuni de practică profesională adresate studenților

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.