Facultatea de Automatică și Calculatoare împlinește 25 de ani

Facultatea de Automatică și Calculatoare aniversează 25 de ani de la înființare, vineri, 13 noiembrie 2015. Evenimentul va fi marcat printr-o Conferință festivă la care vor participa invitaţi din centre universitare şi de cercetare din țară, precum și reprezentanți ai companiilor din Iași.

Manifestările vor debuta, la ora 11:00, cu şedinţa festivă din Aula Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, continuând în după-amiaza zilei, la sala Mezanin a Hotelului Unirea, cu sesiuni științifice și o masă rotundă, unde vor fi abordate teme privind cercetarea și învățământul universitar de automatică și calculatoare.

Mai multe detalii si programul evenimentului il puteti vedea aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

On Key

Citeste si

Ce este de vizitat in Iasi?

Daca esti din Iasi sau ai decis sa vii aici la facultate nu poti sa ratezi cateva dintre obiectivele turistice. Pentru zilele in care nu

Se aprind luminile în Crăciunia

Joi, 3 decembrie 2015, la ora 18.30, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, la aprinderea luminilor din Crăciunia. Publicul va avea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.