Facultatea de Economie și Administarea Afacerilor organizează Școala de Vară EuRComp

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ion Cuza” din Iași organizează, în perioada 13 iunie – 1 iulie 2016, Școala de Vară EuRComp – European Regional Competitiveness and Human Resource Development (proiect co-finanțat prin Programul Erasmus+, Modul Jean Monnet, Decizia EACEA nr. 2014-1586/001-001).

Modulul se adresează studenților masteranzi care sunt înscriși la alte specializări decât Studii europene (de exemplu: istorie, medicină, studii umaniste, inginerie, arte, drept, științe economice etc) care doresc să-și dezvolte cunoștințele și aptitudinile  pentru o mai bună orientare în obținerea unui loc de muncă sau a unei poziții în cadrul companiilor și organizațiilor europene.
Modulul este interdisciplinar și abordează  următoarele teme: ,,Competitivitatea regională și managementul resurselor umane și al relațiilor de muncă în UE” și ,,Cadrul legal al relațiilor de muncă și al competitivității regionale în UE”.

Modulul are disponibile 30 de locuri, selecția se face pe principiul ,,primul venit, primul servit”.

Data limită de înscriere este 3 iunie 2016.
Documentele necesare pentru  a aplica la Școla de Vară EuRComp sunt următoarele: cartea de identitate, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), adeverință de student, cerere de înscriere. Aceste documente vor fi trimise scanate si arhivate electronic la adresa de e-mail [email protected]

Mai multe informații se găsesc AICI.

Facultatea de Economie și Administarea Afacerilor organizează Școala de Vară EuRComp

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − 1 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.