Festivalul Artei și Creatiei Studentești ”Gaudeamus”

Asah Iași, Asociatia Studentilor Chimisti Chemis, LSAC şi SSFI – Societatea Studentilor Farmacisti Iasi vă invită marţi, 31 martie 2015,ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților Iași, sala Gaudeamus, să susțineți Festivalul Artei și Creației Studențești, Gaudeamus.

Festivalul își propune să valorifice potențialul artistic și creator al tinerilor ieșeni, prin implicarea acestora în crearea de momente artistice în diferite categorii, după cum urmează: umor, dans, teatru, etc.

19 martie 2015 – Asociatia Moldavia împreună cu ASII vă pregătesc o serie de momente pline de animație, suspans și râsete! Sunteti asteptati pe data de 19 Martie să vă delectați cu secvențe de stand-up si să vă regăsiți printre ilustrațiile expoziției. Nu uitați de ansamblul muzical și de mișcările greu de copiat de la dans.

23 martie 2015 – alianta ASTCM-LSGG-LSI: un mecanic, un geograf/geolog și un istoric se întalnesc la Casa de Cultură a Studenților și vă așteaptă la un spectacol de neuitat.

24 martie 2015 – Asociatia Eteam Psychology , Asalt Iasi si Asociatia Liga Studentilor Din Universitatea Petre Andrei – Alsupa vă invită să luati parte si in acest an la festival, să fiti alaturi de ei, și veti avea parte de momente artistice inedite !

25 martie 2015 – Liga Studentilor Electrotehnisti impreuna cu Asociatia “Tinerii Ecologi Romani din Iasi” activeaza la acest concurs cu cele mai bune 10 momente pornind din pozitia de Castigatori en-titre !! Spectacolul va fi EXCEPTIONAL si plin de momente SURPRIZA!

Festivalul Artei și Creatiei Studentești ”Gaudeamus”

Sursa foto: www.ccsiasi.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − two =

On Key

Citeste si

Targul mesterilor populari la Palas Iasi

Zilele acestea, ansamblul Palas găzduiește două târguri prilejuite de Zilele Iașului. Târgul Meșterilor Populari prezintă obiecte aparte, realizate prin tehnici strămoșești, iar cel de-al doilea

FII Practic 2016

FII Practic revine în forță, pregătit să le ofere elevilor și studenților pasionați de IT cunoștințe noi, prin intermediul unor training-uri susținute de persoane cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.