Festivalul Casei la Palas

În acest week-end, la Palas Mall se va desfășura Festivalul Casei, târgul dedicat celor care vor să îşi aranjeze, decoreze sau modernizeze locuinţa.

De joi până duminică, în perioada 7 – 10 aprilie 2016, în Atriumul Palas Mall se va desfășura Festivalul Casei. Evenimentul este platforma ideală pentru cei care sunt în căutarea unor soluţii profesioniste în materie de construcţie, amenajare sau decorare. Expozanții din domenii variate își vor prezenta serviciile, produsele și ofertele, venind în sprijinul celor care îşi doresc o locuinţă primitoare.

Vizitatorii Festivalului Casei vor putea alege mobilier de interior și exterior, placări ceramice, tapet, parchet, obiecte sanitare, draperii, perdele, decorațiuni, piscine şi multe altele. De asemenea, vor primi consultanţă şi vor afla care sunt noile tendinţe în materie de culori şi texturi pentru pereţii interiori şi exteriori, tipuri de amenajări peisagistice, soluţiile economice de iluminat și cum poți filtra apa pentru sănătatea întregii familii. De asemenea, cei pentru care siguranţa căminului este importantă vor putea alege servicii de pază și securitate, dar și pachete de asigurări pentru locuinţe.

Festivalul Casei din Atriumul Palas Mall va oferi publicului, într-un singur loc, materiale, produse, servicii, tehnologii, profesioniști şi informații care să ajute în definirea unui ambient plăcut şi comod, acasă sau la birou.

festivalul casei la palas

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.