Festivalul Luminii în Parcul Copou

„Festival Luminii” este un proiect cu tradiție al Organizației Naționale „Cercetașii României”, care se va desfășura la Iaşi pe 28 mai.

Toate decorațiunile pregătite cu această ocazie (aproximativ 5.000 de cutiuțe numite „gulguțe” de diverse forme, mărimi, culori), desenele realizate de copii și fotografiile expuse în cadrul expoziției foto, compozițiile de literatură și muzicale sunt o modalitate prin care oamenii simpli pot aduce un dar și un plus în valoarea orașului lor, prin acest spațiu de manifestare artistică și sprituală, în etapa de pregatire a evenimentului sau chiar în timpul desfășurării acestuia.

Datorită acestui fapt, Festivalul Luminii înseamnă mai mult decât un loc plin de lumânări, jocuri și ateliere, jonglerii, fotografii, desene, artă urbană și oameni. Festivalul Luminii înseamnă o modalitate de a opri timpul în loc, în ciuda agitației urbane și de a face persoanele care participă la festival să contribuie, cu mic, cu mare, la valorificarea timpului, a lucrurilor mărunte sau măcar la o variantă extrem de originală de artă și relaxare.

Festivalul Luminii va avea loc pentru III-a oară în Parcul Copou.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 8 =

On Key

Citeste si

Cursuri de limbi străine

Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă din cadrul Facultăţii de Litere de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează cursuri generale şi specializate

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.