FII Practic 2017, ediția a VI-a. Inscrierile continua!

FII Practic revine în forță, pregătit să le ofere elevilor și studenților pasionați de IT&C, project & bussiness management cunoștințe noi, prin intermediul unor training-uri susținute de persoane cu experiență, atât din mediul academic, cât și din cel corporatist. Totodată, proiectul promovează educația non-formală prin îmbinarea celor două medii.

Anul acesta se va desfășura cea de-a șasea ediție a proiectului, care va cuprinde unsprezece arii: Front-End și Back-End Development, Android, Baze de date, Cloud, Quality Assurance, Design Grafic, 3D Modelling, Business Analysis, Project Management și Agile.

Și anul acesta sunt organizate cele două evenimente conexe, FII Practic Conference și FII Practic Hackathon. FII Practic Conference este un eveniment format din trei sesiuni de training-uri, desfășurate pe parcursul unei singure zile, vor avea loc prezentări non-tehnice, din aria soft-skills, adiacente domeniului IT FII Practic Hackathon va avea o durată de 24 de ore, pe parcursul cărora participanții vor colabora în echipe, cu scopul de a realiza aplicații cu un impact major în rezolvarea diverselor probleme care pot apărea în comunitate.

Cele șase sesiuni de training-uri se vor desfășura în week-end-urile din perioada 4 Martie – 9 Aprilie 2017 în incinta Facultăţii de Informatică Iași (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza). Pe parcursul acestor săptămâni cursanții vor aplica practic cele învățate prin intermediul unor proiecte ce se vor face sub îndrumarea trainerilor. Aceștia vor beneficia și de diplome semnate de către domnul Decan al Facultăţii de Informatică Iaşi, preşedintele ASII, coordonatorul proiectului FII Practic şi de responsabilii pentru fiecare arie. Mai mult decât atât, cei mai buni trei participanți din cadrul fiecărei arii vor primi atât o diplomă în care se menționează distincția acordată, cât și premii specifice fiecărei arii.

Toți cei interesați să participe se pot înscrie în perioda 30 Ianuarie – 17 Februarie 2016, accesând site-ul FII Practic, www.fiipractic.asii.ro, unde se pot completa formulare pentru fiecare arie și găsi mai multe informații.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =

On Key

Citeste si

Programul de sărbători la Iulius Mall

Iulius Mall a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii fideli care doresc să se bucure de cumpărături. În Ajunul Crăciunului, persoanele care încă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.