Fii Studentul Anului! Poti castiga 1500 de euro

Studentul Anului revine anul acesta cu cea de-a XII-a ediție dedicată studenților pasionați și cu potențial din întreaga țară. Proiectul se va desfășoară în perioada 19 aprilie – 1 iunie și se va încheia cu o Gală de Premiere în București

Proiectul național Studentul Anului, aflat la cea de-a XII-a ediție, a dat startul înscrierilor și pornește în căutarea studenților entuziaști, plini de inițiativă și dornici să se dezvolte atât personal, cât și profesional. Studentul Anului vizează marile centre universitare din România, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Iași, Brașov și anunță anul acesta 3 categorii de participare: Arhitectură, Economie și IT.

Înscrierea se va realiza pe baza completării formularului de aplicare, specific fiecărei categorii a concursului, până la data de 17 mai 2015. Pentru a intra în această competiție studenții doritori trebuie să rezolve o temă ce poate consta fie într-o aplicație, fie un eseu, pe baza căruia vor fi selectați trei finaliști pentru fiecare categorie. Nu în ultimul rând, sunt luate în considerare activitățile curriculare și extracurriculare ale aplicanților, iar decizia aparține unui juriu specializat pentru fiecare din cele 3 domenii.

Pentru mai multe detalii privind temele de concurs vizitați site-ul: www.studentulanului.ro.

Premiul cel mare constă în suma de 1500 de euro pentru fiecare categorie de concurs, locul II înseamnă câștigarea sumei de 500 de euro, iar pentru locul III este oferită suma de 300 de euro. Sponsorii principali ai fiecărei categorii sunt: Westfourth Architecure, Architect Service, Studio 10 M (pentru Arhitectură), Capital Partners (Economie) și BitDefender (IT). De asemenea, există două premii speciale oferite de către British Council și X Architecture.

Studentul Anului nu se rezumă la o simplă competiție, ci pentru a oferi participanților o experiență completă va exista un mini-proiect ce se va desfășura înaintea Galei de Premiere. În cadrul acestuia, studenții finaliști vor avea ocazia să interacționeze cu oameni din domeniul lor de interes, vor beneficia de contexte de dezvoltare personală și li se vor oferi informații utile în vederea evoluției lor ca viitori specialiști.

Anul acesta Studentul Anului își propune să formeze o comunitate în jurul participanților săi. Aceasta va fi bazată pe împărtășirea de informații și inițierea de discuții pe diferite teme de interes, precum și pe crearea unor legături cu o parte dintre studenții care au participat la proiect în edițiile trecute.

Studenții care participă la proiect sunt cei care se diferențiază prin performanță și excelență și sunt evaluați pe baza pregătirii lor și a potențialului de a se ridica la standardele impuse de companiile prezente în momentul de față pe piața muncii.

Studentul Anului este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparține organizației Voluntari pentru Idei și Proiecte.

Sursa foto: studentulanului.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + nineteen =

On Key

Citeste si

Nocturna pe bicicleta

In conditii de vreme buna, Iasi Club de Biciclete, te invita Joi 28 Aprilie la o Nocturna cu bike-ul. Traseu estimat la 24 km, in

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.