Fii voluntar la FIE Iași 2015!

Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană organizează în perioada 22 – 31 mai 2015 cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional al Educaţiei – FIE 2015.

„La fel ca și primele două ediții, FIE 2015 va cuprinde zeci de evenimente (muzică, expoziții, carte, film, operă, teatru, educație), care vor transforma Iașul pentru 10 zile într-o veritabilă capitală culturală europeană. De altfel, FIE este un eveniment reprezentativ, dar și unul dintre pilonii de rezistență ai Iașului în demersul concertat de obținere a onorantului titlu de Capitală Europeană a Culturii 2021”, a declarat Dan Doboș, directorul festivalului.

Echipa de organizare lansează un apel public către toți tinerii care doresc să se implice în desfășurarea celui mai mare festival din Iași. Înscrierile pentru voluntari se deschid astăzi la Centrul de Informare Turistică al Municipiului Iași, din Piața Unirii nr. 12.

Persoanele care vor activa ca voluntari FIE trebuie să depună un CV cu câteva informații minime (date personale, telefon, email, studii, limbi străine, experiență relevantă) și o scurtă scrisoare de intenție, la sediul Centrului de Informare Turistică, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, sau prin email, la adresa [email protected]

Data limită pentru înscrieri: 15 mai 2015.

Voluntarii FIE vor fi integrați în echipa care asigură buna desfășurare a festivalului, urmând să intre în contact cu artiștii, invitații și personalitățile care vor ține capul de afiș al celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Educației Iași.

În acest an, activităţile festivalului vor avea loc pe axa Copou – Ştefan cel Mare – Palatul Culturii. În paralel, vor fi mai avea loc zeci de manifestări în stradă atât în zona centrală, cât şi în cartiere, în Alexandru cel Bun şi Tătăraşi: proiecții de film, operă și dans, spectacole de teatru, concerte, animații și acrobații.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + six =

On Key

Citeste si

Localuri de incercat in Iasi

Ai tot iesit in localuri obisnuite, aceeasi muzica, aceeasi priveliste, aceiasi oameni. Stii ideea, mergi, bei pe fuga o cafea sau stai sa te relaxezi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.