”Fulgi de speranta”, la Palas Mall

Sărbătorile sunt mai frumoase când sunt petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Crăciunul este o perioadă în care totul se rezumă la familie… pentru cei ce o au. Pentru copiii abandonati, sărbătorile de iarnă reprezintă doar confirmarea că sunt ai nimănui…

Sâmbătă 12 decembrie 2015, ora 19:00 în Palas Mall Iași (Zona Atrium), are loc evenimentul “Fulgi de speranță – ediția a III-a”, a spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea continuării activităților organizate de ONG-ul nostru pentru copiii fara familie, precum si pentru cei defavorizati.

Veți avea ocazia să primiți câte un zâmbet sincer din partea unor copii pe care îi susținem necondiționat, să cunoașteți cea mai frumoasă echipă de voluntari, iar de la târgul special amenajat veți putea achiziționa obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini misiunea noastră.

Transformă simbolul iernii, fulgii de zăpadă, în fulgi de speranță, pentru a le dărui câte puțin din fericirea și căldura sărbătorilor copiilor.

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei. Pentru informații / invitații: [email protected]. Telefon: Anca – 0749.067.014; Adrian – 0749.053.249.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + three =

On Key

Citeste si

Cum sa gatesti in camin VIDEO

Una din abilitatile dobandite de orice tanar in perioada studentiei este gatitul in camin. La plita sau la resou studentii au gatit intodeauna in camerele

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.