Gala team Adventure – Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

După înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de publicitate și defășurarea Conferinței ce a adus în atenția tuturor trei speakeri de renume, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure trece la etapa finală, Gala, mâine de la ora 10:00.

Acest ultim pas reprezintă apogeul proiectului în cadrul căruia studenții își vor prezenta campaniile realizate în fața unui juriu format din profesori și specialiști în domeniu, ce vor releva acuratețea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut. De asemenea, vor fi prezenți și mentorii, Irina THEODORU, Ciprian IONESCU și Răzvan ALUPOAEI, ce i-au îndrumat și ajutat cu sfaturi pe toată perioada de lucru.

Clienții American Adventure, Conac Polizu și ThinkNON vor afla soluțiile provocării lansate participanților de a realiza campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. Tot ei vor alege echipa câștigătoare și le vor înmâna premiul de 900 RON participanților. team ADventure le oferă studenților simularea unui job într-o agenție de publicitate, deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. E o joacă pe bune, în care bugetul clientului trebuie folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite, acest lucru concretizându-se datorită faptului că brief-urile primite reprezintă situații reale și actuale ale firmelor de pe piața ieșeană.

Locatia evenimentului: Sala 502 – etajul 5, corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”

Gala team Adventure - Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + eight =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.