Global Citizen – pentru o vară internațională!

Programul Global Citizen, oferit de AIESEC, este șansa ta de a face voluntariat în Europa pentru o perioadă de 6 saptămâni. Mai exact, ai ocazia să mergi în țări precum Cehia, Polonia, Croația, Rusia, Turcia, Portugalia pe proiecte din domeniul Educației sau al Culturii.

Ce voi face în timpul celor 6 săptămâni?

În oricare țară vei alege să mergi, în domeniul Educației, vei avea oportunitatea a îi învăța pe copii limba engleză, și astfel îți vei îmbunătăți și tu nivelul de cunoștințe. Dacă alegi să faci voluntariat în domeniul Culturii, vei deveni un Ambasador cultural al României pentru că vei avea ocazia să îți prezinți țara natală, cu toate caracteristicile sale, în țări în care se știu prea puține despre specificul nostru.

Te vei folosi de diverse metode interactive, dezbateri și ateliere săptămânale pentru a reuși să transmiți cât mai eficient informațiile. Totodată, vei ajuta la gestionarea unui proiect de ansamblu, vei menţine fluxul de lucru între comisii și vei participa la planificarea şi organizarea de evenimente pentru

De ce să aleg Global Citizen?

Alege Global Citizen dacă vrei să simți experiența unică a 6 săptămâni de voluntariat în vei trăi într-un mediu multicultural, alături de alți voluntari. Acest fapt nu poate decât să te ajute în dezvoltarea ta personală și profesională, să îți aducă un plus de viziune asupra unor probleme globale și să experimentezi activități organizatorice, management, training și vorbitul în public. Acest program îmbină principalele necesități ale generației noastre: nevoia de a face voluntariat și de a câștiga experiență, dorința constantă de dezvoltare și dorința de a trăi experiențe memorabile. Așadar, această experiență internațională poate aduce o schimbare pozitivă în viața ta și a celor din jurul tău.

Dacă vrei să participi la acest program și în același timp să afli mai multe informații intră acum pe www.aieseciasi.ro/gc.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 1 =

On Key

Citeste si

La ce pret vom cumpara noul iPhone 6

Una dintre companiile producatoare de dispozitive electronice IT&C a de top, Apple, a anuntat preturile la care vor putea fi cumparate noile iPhone. Acestea vor

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.