Ia-ti acum cetătenia BuzzCamp! Începe a 13-a editie!

Cu pași repezi, vine o nouă ediție BuzzCamp! Ediția cu numărul 13 va fi cu noroc pentru tine! Dacă ai între 18 și 27 de ani și ești din Iași,  rezervă-ți în agendă data de 2 aprilie. Venim în orașul tău și îți aducem cei mai buni speakeri și companii de top în cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personală și orientare în carieră.

Înscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/ ca să fii sigur că îți rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment.

Pentru că ne dorim să avem o influență pozitivă asupra viitorului tău, îți oferim șansa să participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. În cadrul conferințelor cu teme de dezvoltare personală ai ocazia să afli poveștile de succes ale celor mai cunoscuți speakeri motivaționali, traineri, dar și vedete, care îți vor împărtăși din experiența și know-how-ul lor și îți vor răspunde la întrebări.

În ceea ce privește workshop-urile, avem alături de noi companii internaționale din domeniul tău, care nu doar că îți vor pune la dispoziție input-uri despre cultura lor organizațională, dar au și oportunități de carieră special pentru participanții la workshop-uri (job-uri, programe de internship și traineeship și stagii de practică).

La BuzzCamp oportunitățile apar și în pauze. La ce ne referim când spunem asta? În pauzele de după conferințe și în cele dintre workshopuri, ești așteptat de către companii la fotoliile de consiliere. Specialiștii în HR îți vor răspunde la întrebări legate de compania pe care o reprezintă, dar și la întrebări legate de dezvoltarea profesională.

Pentru a participa la cel mai complex eveniment efortul tău este minim. Tot ce trebuie să faci este să te inscrii și să fii prezent la eveniment. Nu uita acasă entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi. De restul ne ocupăm noi!

 

Dacă ai întrebări, ne găsești oricând pe mail la [email protected] și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Înscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment și devino BuzzCamper!

 

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × four =

On Key

Citeste si

FIE Iași 2017 – programul evenimentelor

Directorul Festivalului Internațional al Educației Iași 2017, Andrei Apreotesei, a prezentat luni, 24 aprilie, Consiliului Local al Municipiului Iași lista principalelor evenimente care vor avea

Tabara de Creatie ConceptArt 2016

Casa de Cultura a Studentilor si Clubul de Arte Vizuale ConceptArt va invita la Tabara de Creatie ConceptArt, in perioada 15-20 septembrie 2016. Tabara este

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.