Iaşi ComicsFest 2015 – Weekendul benzilor desenate

Evenimentul care prezintă publicului ieșean cele mai noi apariții din lumea benzilor desenate românești, Iaşi ComicsFest, va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

În cele 2 zile vizitatorii pot urmări în expoziție lucrările a peste 30 de autori, pot participa la ateliere și discuții despre benzi desenate, pot poza pentru caricaturi sau pot să testeze boargame-uri; vor avea loc sesiuni de live drawing și proiecții de benzi desenate iar cei mici își pot face poze cu supereroii preferați.

Sâmbătă, la ora 15:00, se vor lansa cele mai noi publicații: Abatia, The Walking Dead, Terapie de Basm, Revista Comics și albumele “Castelul din Carpati”, “Povesti”, “Profetia Urbana”, “Zobb” și altele.

Autori participanţi: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Ionuţ Popescu, Robert Obert, Valentin Sava. Invitaţi speciali din Iași: Bogdan Kelaru, Adrian Serghie.

program-iasicomicsfest-2015

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Stagii de voluntariat la Departamentul Management de Proiecte

Departamentului Management de Proiecte – Fonduri Structurale (DMPFS) găzduieşte în perioada 01.04-30.09.2016 trei stagii de voluntariat  pentru realizarea activităţilor suport specifice implementării proiectelor finanţate prin Fonduri Structurale. Condiţiile

Top 10 aplicatii pentru Windows 8

Desi s-a lansat abia versiunea de test pentru Windows 8, nu ducem lipsa de aplicatii. Microsoft a lucrat din timp cu dezvoltatorii de aplicatii astfel

TEO Stand-up comedy

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.