IAŞI GUITAR FESTIVAL 2016

IAŞI Guitar Festival 2016 vă invită la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului, în intervalul 18-19 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor Iași.

Invitat special al acestei ediţii este maestrul Maxim BELCIUG, care va susţine un Recital inedit de Chitară Clasică.

Iubitorii de muzică pe acorduri de chitară se pot bucura în acest an de participarea la MasterClass-uri, Workshop-uri, Concerte şi un Concurs Național de Chitară Electrică, după cum urmează:

Vineri, 18 noiembrie 2016

  • ora 16.00 – MasterClass de chitară electrică “Guitar blues harmony” susţinut de Iarina Copuzaru & Andrei Roșulescu (Cluj), (locuri limitate).
  • ora 18.30 – Recital extraordinar de Chitară Clasică susținut de maestrul Maxim Belciug, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi (intrarea liberă).

In deschidere vor cânta Dan Alexandru Arhire (Iași), Eugen Toboș (Suceava), Răzvan Lupu (Suceava) și Alexandru Ciobanu (Botoșani). Dan Alexandru Arhire va lansa teza de doctorat intitulată “Ipostaze chitaristice în creația lui Joaqin Rodrigo”.

Sâmbăta, 19 noiembrie 2016

  • ora 14.00 – Concurs de Chitară Electrică, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași (intrarea liberă).

Fişa de înscriere la concurs şi Regulamentul Concurslui de Chitară Electrică se regăsesc pe site-ul evenimentului: www.iasiguitarfestival.ro. Juriul este format din personalități marcante ale lumii chitaristice din România: Andrei Roșulescu (Cluj), Nicu Patoi (București), Daniel Dragomirescu (Suceava), Dan Spînu (Iași) și Petran Paveliuc (Iași).

  • ora 17.30 – Workshop de prezentare YAMAHA susținut de chitaristul Nicu Patoi (București), Foaier Casa de Cultură a Studenților Iași;
  • ora 18.00 – Festivitatea de premiere & Gala Laureaţilor, Recital de chitară electrică interpretat de Andrei Ipate şi Concert sustinut de Orchestra de Jazz și Muzică Ușoară a Universității de Arte „George Enescu” Iași – FICS Jazz & Pop Orchestra – coordonată de lector univ. dr. Dan Spînu, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi (intrarea liberă).

festival_chitara_noiembrie_2016

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − fifteen =

On Key

Citeste si

Revelion 2017 – Corner Bar

Corner Bar organizează o petrecere de Revelion 2017 cu un meniu care-ți va răsfăța simțurile și un DJ care te va uimi! În noaptea dintre

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.