IA`ȘI TU ATGR, eveniment cultural-sportiv

În data de 6 iunie 2015 va avea loc la Iași competiția ATGR, în zona Copou, începând cu ora 10.00. Evenimentul are o tematică cultural-sportivă și este organizat de Asociația Turistică Ghizii României din București, care a deschis în octombrie 2014 Școala de Ghizi la Iași.

Obiectivul principal al acestui eveniment este promovarea unui mod de viață altfel prin cultură și activități sportive în aer liber. De asemenea dorim să scoatem în evidență și modul de lucru în echipă, toate activitățile având același mod de participare.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidență valorilor culturale ale orașului și a promova cultura Iașului într-un mod interactiv.

PROGRAM

Evenimentul este compus din trei mari activități care vor avea loc într-o singură zi, 6 iunie 2015:
• Treasure hunt în zona Copou 10.00 – 14.00. Startul va fi dat de la Aleea Voievozilor, lângă Casa Studenților. Prin această activitate dorim să promovăm valorile ascunse ale orașului, în special din zona Copou. Activitatea va avea loc pe echipe formate din 4 persoane.

• Cross – Sănătate prin mișcare 14.00 -15.00 în parcul Copou. Prin această activitate dorim să promovăm mișcarea și să motivăm ieșenii să iasă în aer liber. Traseul pentru cross este de 3 km și presupune 6 ture în parc pe aleile principale. Startul va fi dat de la Teiul lui Mihai Eminescu. Participarea la această activitate este individuală.

• Bătălia cu cornete 15.00 – 18.00. Este un joc pe echipe, iar ținta este reprezentată de membrii echipei adverse. Câștigă cei care țintesc cel mai repede toți adversarii.
Premierea – va avea loc în cadrul unui local din Iași care se va finaliza cu cântece la chitară.
Public țintă: studenți, localnici pasionați de sport, de cultură, de turism.

Înscrierile se pot face până în data de 3 iunie 2015, completând un formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1_57WfrG7gL6FLjW9UcKYYv8MAhEcjsXiBFM9vyIUkRg/viewform, iar candidații vor primi o confirmare pe email. Alte detalii puteți găsi pe pagina de www.facebook.com/pages/Iasi-tu.

Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0742.570.246.

afis-IA-SI-TU-ATGR

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 9 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.