IdeaJAM Iași, ediția a doua

Innovations Labs , cel mai mare program de pre-accelerare de start-up-uri tehnice din România şi Asociaţia CALEMIS aduc pentru a doua oară în Iaşi concursul de prezentare a ideilor inovatoare din tehnologie, IdeaJAM. Vineri, 24 februarie, mentorii şi organizatorii programului naţional Innovation Labs îţi dau întâlnire la Facultatea de Automatică si Calculatoare Iaşi, sala AC02.

Evenimentul este o introducere în programul Innovation Labs şi o pregătire pentru Hackathon-ul care va avea loc la Iaşi în martie. Înscrierile se fac până la data de 23 februarie, ora 23:23, AICI.

Concursul se adresează tuturor persoanelor pasionate de tehnologie, interesate de lansarea unei afaceri sau a unui produs tehnic cu aplicaţii reale în piaţă. La evenimentul IdeaJAM se pot face înscrieri atât în echipă cât şi individual. Participanţii au şansa de a îşi valida ideea prin feedback-ul mentorilor, de a îşi căuta noi membrii de echipă, dar şi de a se alătura unei echipe deja formate.

Agenda IdeaJAM va consta într-o prezentare a programului Innovation Labs 2017 şi un concurs de idei inovatoare şi mentorat. În cadrul concursului de idei participă echipe de 1-4 membri care vor prezenta o idee inovatoare de produs tehnologic. Echipa cu cel mai interesant pitch va fi premiată.

Despre Innovation Labs

Innovation Labs este un pre-accelerator pentru tineri fondatori din domeniul tehnic şi startup-uri. Programul are ca public țintă studenți şi tineri absolvenți din universități tehnice şi din domenii precum comunicare, business şi creativ, pentru programul de mentorat de 3 luni, o aventură care explorează ecosistemul de startup-uri româneşti, printr-o aventură cu muncă în echipă, dezvoltare intensivă de prototip şi mentorat.

Participanților li se ofer ocazia să dezvolte soluții si produse cu aplicații reale, folosind tehnologii de ultimă generație, prin sprijinul oferit de mentori de top din industria ICT şi de business.

Echipele acceptate în program vor lucra în timpul etapei de mentorat pentru a dezvolta prototipuri ale ideilor lor folosind testare pe utilizator, muncă de design de produs, modelare de business şi validare de produs în cursuri şi workshop-uri din diferite domenii.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =

On Key

Citeste si

Ce este de vizitat in Iasi?

Daca esti din Iasi sau ai decis sa vii aici la facultate nu poti sa ratezi cateva dintre obiectivele turistice. Pentru zilele in care nu

Internship plătit la Radio Hit

Studenții au posibilitatea de a se înscrie pentru un intership în cadrul Radio HIT. Acesta va avea loc în perioada 1 martie – 31 mai

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.