Idei de amenajare a camerei de camin

Camera de camin iti va fi locuinta pentru urmatorii 3, 4 sau 5 ani de acum inainte si felul in care arata iti poate schimba starea de spirit si iti poate influienta notele de la facultate.

Deoarece lipsa spatiul este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la camerele de camin, trebuie sa administrezi cu ingeniozitate orice loc disponibil. Si evident atunci cand te muti la camin, incearca sa nu iei cu tine mai multe obiecte decat strictul necesar.

Primul pas este curatenie si igienizarea camerei

Daca abia te-ai mutat in camera, prima etapa este igienizarea locului si varuirea peretilor. Pentru varuire Iti recomand sa folosesti un trafalet cu rezervor deoarece este foarte eficient si nu face mizerie in jur. Pentru unul din pereti poti alege o culoare care sa iti stimuleze creativitatea.

Decorarea peretilor

Dupa varuire poti da viata peretilor cu ajutorul colajele, fotografiilor inramate sau afiselor de film. Este o activitate fun ce nu necesita investestii mari de bani si iti va face camera de camin mult mai primitoare.  Daca nu vrei sa cheltuiesti bani pe rame poti folosi scotch dublu adeziv pe spatele fotografiilor sau o sfoara prinsa de perete pe care sa asezi imaginile preferate cu ajutorul… clestilor de rufe.

Adauga cateva plante

In orice decor se recomanda prezenta plantelor verzi. Pentru camerele de camin se recomanda plantele mici si cochete. Pe langa beneficiile pentru sanatate, platentele au si un rol decorativ. Doua trei ghivece vor infrumuseta orice spatiu.

Amenajarea biroului

Organizeaza-ti atent spatiul de pe birou, pentru ca acesta se va aglomera din ce in ce mai mult pe parcursul anului. Foloseste peretele de deasupra si spatiul de dedesubt pentru a-ti aseza in ordine lucrurile necesare. Cumpara o lampa de birou buna care sa nu ocupe mult loc si sa aiba si compartimente pentru pixuri si alte instrumente.

Pat suspendat

Daca spatiul iti permite, opteaza pentru un pat suspendat in detrimentul unui pat clasic. Astfel poti folosi spatiu de sub pat pentru depozitarea diverselor obiecte in cutii de depozitare sau poti aplasa chiar biroul de lucru.

 –

Tu cum ti-ai amenjar camera de camin? Spune-ne si noua printr-un comentariu

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.