Începe SummerIS – Universitatea de Vară pentru Elevi 2016!

Șase organizații studențești din Iași, membre și simpatizante ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 14 – 24 iulie cea de-a IV-a ediție a Universității de Vară pentru Elevi. Cu susținerea Universității „Alexandru Ioan Cuza”, acest proiect urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe o perioadă de zece zile, elevii de clasa a X-a și a XI-a vor experimenta viața de student: vor lua parte la cursuri, seminarii și vor fi implicați în activități sociale. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.

Organizatorii celei de-a IV-a ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt studenți membri ai: Asociației Studenților de la Drept – ASD, Asociației Studenților Francofoni din Iași – ASFI, Asociației Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociației „Societatea Pentru Psihologie” – ASPP, Ligii Studenților Economiști Iași – LSE și Colegiul „Sfântul Nicolae” – CSN.

Înscrierile s-au desfășurat până pe data de 30 mai prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul official www.summeris.ro. Taxa de participare este de 250 de lei, în acest preț fiind incluse cazarea și masa.

incepe SummerIS – Universitatea de Vară pentru Elevi 2016!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − nine =

On Key

Citeste si

UMF vă invită în „Arena Medicală”

Până joi, 21 aprilie 2016, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași organizează a treia ediție a „Arenei Medicale”. Activitățile propuse în cadrul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.