Începe SummerIS – Universitatea de Vară pentru Elevi 2016!

Șase organizații studențești din Iași, membre și simpatizante ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 14 – 24 iulie cea de-a IV-a ediție a Universității de Vară pentru Elevi. Cu susținerea Universității „Alexandru Ioan Cuza”, acest proiect urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe o perioadă de zece zile, elevii de clasa a X-a și a XI-a vor experimenta viața de student: vor lua parte la cursuri, seminarii și vor fi implicați în activități sociale. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.

Organizatorii celei de-a IV-a ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt studenți  membri ai: Asociației Studenților de la Drept – ASD, Asociației Studenților Francofoni din Iași – ASFI,  Asociației Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociației „Societatea Pentru Psihologie” – ASPP, Ligii Studenților Economiști Iași – LSE și Colegiul „Sfântul Nicolae” – CSN.

Înscrierile s-au desfășurat până pe data de 30 mai prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul official www.summeris.ro. Taxa de participare este de 250 de lei, în acest preț fiind incluse cazarea și masa.

incepe SummerIS – Universitatea de Vară pentru Elevi 2016!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 7 =

On Key

Citeste si

Noii decani de la UAIC

În şedinţa ordinară a Senatului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi din data de 28 iulie 2016, au fost validate rezultatele concursurilor pentru ocuparea funcției de