Înconjurul lumii, cultură, obiceiuri și mâncare Growzavă la Globatic

800 de partipanți ai programului de educație non-formală – GROW – din 8 orașe ale țării își exersează abilitățile de lucru în echipă prin organizarea evenimentului Globatic, eveniment ce promovează culturi și tradiții exotice din peste 10 colțuri ale globului.

Mexic, Indonezia sau Egipt? Ce-ai zice de o scurtă vacaţă într-o ţară exotică, în care să faci cunoştinţă cu obiceiuri noi şi să guşti din preparate tradiţionale? N-ai nevoie de paşaport şi nici de bilet de avion! Pune-ţi în bagaj curiozitatea, pofta de explorat şi voia bună şi hai să trăieşti o experienţă GROWzavă la Globatic!

Globatic un eveniment care celebrează multiculturalitatea şi toleranţa, pus la cale de elevii din GROW şi trainerii internaţionali, care lucrează în echipă şi aplică astfel ce au învăţat la sesiuni. Destinaţiile Globatic sunt ţări din toată lumea, astfel că sigur vei găsi o locaţie pe gustul tău! Iată doar câteva dintre acestea: Egipt, China, Japonia, Suedia, Grecia, Olanda, Australia, Noua Zeelandă, Thailanda, Peru, Brazilia, Mexic, Rusia, Danemarca, Suedia, Grecia, Olanda, Franţa etc.

La standurile ţărilor Globatic, aranjate cu grijă şi animate de echipe de liceenii GROW, vei face cunoştinţă cu tradiţii specifice, curiozităţi, costume, dansuri, muzică, bunătăţi şi tot felul de surprize. Rezultatul? Un spectacol efervescent, aromatizat cu multiculturalism, zâmbete şi bună dispoziţie cât cuprinde.

Festivalurile Globatic au loc în oraşele GROW, iar accesul este liber, aşa că nu mai sta pe gânduri! Vino să savurezi o delicioasă porţie de multiculturalitate marca GROW!

Programul Globatic în ţară este următorul:

Bucureşti – vineri, 19 februarie, AFI Palace Cotroceni, orele 19.00

Braşov – sâmbătă, 20 februarie

Cluj-Napoca – sâmbătă, 20 februarie, Central, etajul 3

Galaţi – duminică, 21 februarie, Universitate

Iaşi – duminică, 21 februarie, Palas Mall

Brăila – duminică, 21 februarie

Piteşti – duminică, 21 februarie, Jupiter City Mall

Târgu-Mureş – sâmbătă, 27 februarie, Promenada Mall

Dacă eşti curios să vezi ce se întâmplă la aceste evenimente, urmăreşte clipul care surprinde atmosfera Globatic şi răsfoieşte albumele de la ediţiile anterioare din Piteşti, Suceava şi Târgu Mureş!

globatic (1)

globatic (2)

globatic (4)

globatic (5)

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − eleven =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.