Înscrie-te ca voluntar la Festivalul “Serile Filmului Românesc TIMPUL”

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului ,,Serile Filmului Românesc TIMPUL” oferă tuturor iubitorilor de film şansa de a se implica în activităţile evenimentului ca şi voluntari. Începând cu data de 6 martie 2015, vă puteţi înscrie pe site-ul evenimentului.

De la an la an, provocările pe care le-au presupus organizarea festivalului de film Serile Filmului Românesc TIMPUL au devenit tot mai incitante. Vreme de cinci ediţii, festivalul a crescut ca amploare şi recunoaştere, iar acum, la ediţia cu numărul şase, liniile par definite în mod clar.

La ediţia de anul acesta a festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, cinefilii vor putea viziona o serie de filme care au obţinut premii importante atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, festivalul susţine şi aduce în fața publicului noile filme din cinematografia românească, având o abordare diferită, dar încărcate de mesaje puternice.

Pe lângă proiecţiile ce vor avea loc în cele cinci zile ale festivalului, ca în fiecare an, publicul va avea ocazia de a-şi hrăni curiozităţile cu privire la anumite producţii stând de vorbă cu actori, regizori sau critici de film.

Perioada de înscriere este deschisă până pe data de 10 aprilie 2015, după care va urma perioada de instruire a echipelor de voluntari. Aplicanții trebuie să aibă peste 14 ani împliniți la data aplicării. Cei selectați în baza analizei CV-ului, vor fi contactați telefonic și prin email după data de 10 aprilie 2015. Inscrierile se pot face AICI!

Sursa foto: serilefilmului.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 11 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.