Înscrie-te la noua serie de cursuri de limbă japoneză

In această primăvară Asociatia Himawari lanseaza o nouă serie de Cursuri de Limbă Japoneză în Iaşi, începând cu data de 1 martie 2017, la care aveți avea șansa de a face cunoștință cu una din cele mai melodioase limbaje asiatice.

Disponibilitate – 2 grupe (a câte 12 cursanţi fiecare) repartizate în felul următor:

  • Grupa 1 (începători): Miercuri, 13:30 – 15:00
  • Grupa 2 (începători): Vineri, 13:30 – 15:00

Noile cursuri se vor desfăşura în Corpul R (fostul Romtelecom) al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” de pe Str. Lăpuşneanu, sala 205 (etaj 2) – clădirea de sticlă de la intersecția Lăpușneanu – Bld. Independenței. Cursurile se vor ţine în regim normal – 1 curs/săptămână, a câte o oră jumătate fiecare.

Perioada de înscrieri: 6 – 25 februarie 2017. Donație fixă: 25 lei/curs. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular de inscriere Confirmarea înscrierii se va face prin sms, în maximum 3 zile de la trimiterea formularului. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0741 261 033 – Oana Laura Fasolă.

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Tabara de Creatie ConceptArt 2016

Casa de Cultura a Studentilor si Clubul de Arte Vizuale ConceptArt va invita la Tabara de Creatie ConceptArt, in perioada 15-20 septembrie 2016. Tabara este

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.