Înscrie-te la noua serie de cursuri de limbă japoneză

In această primăvară Asociatia Himawari lanseaza o nouă serie de Cursuri de Limbă Japoneză în Iaşi, începând cu data de 1 martie 2017, la care aveți avea șansa de a face cunoștință cu una din cele mai melodioase limbaje asiatice.

Disponibilitate – 2 grupe (a câte 12 cursanţi fiecare) repartizate în felul următor:

  • Grupa 1 (începători): Miercuri, 13:30 – 15:00
  • Grupa 2 (începători): Vineri, 13:30 – 15:00

Noile cursuri se vor desfăşura în Corpul R (fostul Romtelecom) al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” de pe Str. Lăpuşneanu, sala 205 (etaj 2) – clădirea de sticlă de la intersecția Lăpușneanu – Bld. Independenței. Cursurile se vor ţine în regim normal – 1 curs/săptămână, a câte o oră jumătate fiecare.

Perioada de înscrieri: 6 – 25 februarie 2017. Donație fixă: 25 lei/curs. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi următorul formular de inscriere Confirmarea înscrierii se va face prin sms, în maximum 3 zile de la trimiterea formularului. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0741 261 033 – Oana Laura Fasolă.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 7 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.