Inspectoratul Școlar – anunț important pentru candidații la examenul de Titularizare!

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a facut un anunt extrem de important! Acesta este destinat candidatilor la concursul de ocupare a posturilor didactice sau al catedrelor vacante, respectiv rezervate, din invatamantul preuniversitar iesean, sesiunea 2016.

„Centrul de Înscriere pentru Concursul de ocupare a posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate din învatamântul preuniversitar, sesiunea 2016, este la Colegiul Economic Administrativ din municipiul Iasi, strada Sararie. Depunerea dosarelor se va face în perioada 13-20 mai, dupa un program ce va fi afisat ulterior la colegiu”, arata ISJ.

Conform listei posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate pentru anul scolar 2016-2017, la nivelul intregului sistem de invatamant preuniversitar local sunt valabile 1.877 posturi. Pe de alta parte, probele practice sau orale si inspectiile la clasa pentru candidatii la concursul de Titularizare se vor derula în perioada 30 mai – 1 iulie, iar proba scrisa este programata pe data de 20 iulie. Primele rezultate se vor afisa pe 27 iulie.

Sursa: bzi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.