Internship English Reviewer la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare

In Iasi la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare sunt disponibile 3 posturi pentru internship English Reviewer. Daca iti doresti sa inveti mai multe in domeniul traducerii pe o perioada de 6 luni, intre noiembrie si aprilie, trimite mailul de inscriere pana pe 20 octombrie.

Esti potrivit daca esti student la Engleza si locuiesti in Iasi, cunosti MS Word, cunosti foarte bine limba engleza (partea scrisa), ai capacitate de concentrare foarte buna si esti atent la detalii.

Daca esti acceptat vei lucre 4 ore pe zi, prgramul fiind flexibil. Vei verifica traducerile si te vei asigura ca sunt corecte, vei realiza review-uri pentru documentele lucrate dupa modelele furnizate. Vei beneficia de un curs de perfectionare, conditii foarte bune de lucru (propriul birou), posibilitate de angajare si adeverinta de practica si scrisoare de recomandare.

Daca esti interest trimite mail cu CV-ul, o fotografie si motivarea alegerii internshipului in cel mult 5 randuri pe adresa [email protected], pana pe 20 octombrie.

Sursa foto: traducatordecarte.blogspot.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.