Cele mai tari ponturi studentesti!

Internship plătit la Radio Hit

Internship plătit la Radio Hit
January 17
08:46 2017

Studenții au posibilitatea de a se înscrie pentru un intership în cadrul Radio HIT. Acesta va avea loc în perioada 1 martie – 31 mai a anului curent.

Dacă ești interesat de specializările: realizator de programe, reporter, producție audio, management de presă, animator, editor web, producție video sau vânzări și, de asemenea, ești o persoană sociabilă, comunicativă și deschisă la nou poți deveni membrul echipei. Radio HIT le oferă studenților oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a face cunoștință cu oameni noi. Cei interesați vor putea să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și de muncă în echipă. Ei vor avea șansa de a lucra în cadrul unui colectiv tânăr și dinamic.

Radio HIT oferă un program de intership cu plată cu perspectiva de angajare permanentă. Studenții, dar și elevii interesați, vor avea un program flexibil, 2-3 ore pe zi. După încheierea intershipului, participanții vor primi o adeverință de practică și o diplomă de absolvire.

Cei interesați trebuie să trimită un CV și o scrisoare de motivație pe adresa intership@radiohit.ro, între 16 ianuarie – 12 februarie 2017.

Selecția va fi realizată în perioada 13 – 27 februarie, pe baza unui interviu.

image description

Comentarii

comments

Share

About Author

Simona Ilies

Simona Ilies

Sunt studentă la master Relații Publice și Publicitate și îmi place să mă plimb în timpul meu liber. Iubesc marea și sunt o fire nerăbdătoare.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

sixteen + 11 =