Internship plătit la Radio Hit

Studenții au posibilitatea de a se înscrie pentru un intership în cadrul Radio HIT. Acesta va avea loc în perioada 1 martie – 31 mai a anului curent.

Dacă ești interesat de specializările: realizator de programe, reporter, producție audio, management de presă, animator, editor web, producție video sau vânzări și, de asemenea, ești o persoană sociabilă, comunicativă și deschisă la nou poți deveni membrul echipei. Radio HIT le oferă studenților oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a face cunoștință cu oameni noi. Cei interesați vor putea să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și de muncă în echipă. Ei vor avea șansa de a lucra în cadrul unui colectiv tânăr și dinamic.

Radio HIT oferă un program de intership cu plată cu perspectiva de angajare permanentă. Studenții, dar și elevii interesați, vor avea un program flexibil, 2-3 ore pe zi. După încheierea intershipului, participanții vor primi o adeverință de practică și o diplomă de absolvire.

Cei interesați trebuie să trimită un CV și o scrisoare de motivație pe adresa [email protected], între 16 ianuarie – 12 februarie 2017.

Selecția va fi realizată în perioada 13 – 27 februarie, pe baza unui interviu.

image description

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =

On Key

Citeste si

Abonamente RATP de 10 lei pentru studenți

Primăria creşte subvenţia aferentă reducerilor oferite studenţilor pe transportul în comun. Este vorba despre abonamentul studenţesc, tip de abonament aprobat încă din anul 2008 şi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.