Internship platit la UTI

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi da startul inscrierilor la programe de internship platit timp de trei luni incadrul prorectoratelor institutiei. Sint disponibile 9 posturi, fiecare stagiu durand trei luni, timp in care tinerii trebuie sa fie disponibili sa lucreze 20 de ore pe saptamana.

Pot participa doar studentiiUniversitatii Tehnice „Gheorghe Asachi”, Iasi, in anul universitar 204-2015. Persoanele selectate vor fi implicate in elaborarea materialelor promotionale ale institutiei, vor organiza vizite ale delegatilor, vor intretine site-ul universitatii sau pagina de Facebook, vor lucra alaturi de persoane din conducere. De asemenea, vor primi o bursa de 350 de lei pe luna, care poate fi cumulata cu cea de studiu sau sociala.

Pentru a te inscriere trebuie sa completezi cererea, sa aduci adeverinta de student si una cu situatia scolara pana in prezent, CV in format Europass, scrisoare de intentie. Un avantaj il constituie un atestat privind cunoasterea limbii engleze.

Pentru mai multe detalii intra pe site-ul universitatii si inscrie-te pana pe 10 octombrie.

Sursa foto: de.wikipedia.org

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × three =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.