Între tine și succes este dorința

Visezi la un job pe domeniul tehnic însă nu ști când și unde să începi?

Crezi că încă nu stăpânești arta de a crea un CV sau de a susține un interviu?

Ce bine ar fi dacă ar exista un eveniment special făcut pentru aceste lucruri, nu-i așa?

Ei bine există, acesta este Evenimentul Național de Carieră JobShop® organizat de către BEST Iași, având ca scop crearea unei legături între studenți și companii. În cadrul acestuia reprezentanții companiilor pot oferi studenților sfaturi utile în vederea dezvoltării și pregătirii profesionale pentru o viitoare carieră.

De asemena, pe parcursul evenimentului vor exista workshopuri și sesiuni de training cu scopul de a-i ajuta pe participanți să creeze un CV cât mai atractiv și să uite de emoțiile care apar odată cu susținerea unui interviu, astfel se dorește familiarizarea cu câteva dintre provocările de pe parcursul drumului către succes. Orice student care este în căutarea unui loc de muncă poate să găsească aici informații despre ce contează cel mai mult la un interviu, cum îți poți scoate în evidența punctele forte și cum arată în ochii companiilor candidatul ideal. În cadrul sesiunilor de training se dorește dezvoltarea pe latură personală cum ar fi arta persuasiunii, lucrul în echipă, cunoștințele de management etc. Partea de atelier implică aprofundarea unei teme cu caracter practic cum ar fi lipirea unor componente sau eficientizare costurilor de producție etc.

În zilele de stand se ivește ocazia unei comunicări directe între student și reprezentanții de la companii, unde studenții se pot informa în legătură cu cererea de pe piață muncii, programele de practică , internshipurile , workshop-urile, proiectele și cerințele de angajare din cadrul companiilor.

În concluzie, de ce JobShop®? Pentru că prin JobShop® ți se oferă șansa unei dezvoltări pe partea profesională, un minim de cunoștințe, o pregătire pentru CV și interviu, iar după toate acestea șansa comunicării cu reprezentanții unor companii ce sunt interesate să angajeze liber-profesioniști de pe domeniul tehnic. Și JobShop® dorește să pregătească acești liber-profesioniști pentru angajare.

“Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi”-Robert Collier (Autor American de dezvoltare personala) .
Să participi la Jobshop® nu este un efort mare, dar te va aduce mai aproape de succes.
Grădinaru Grațiel-Ionuț.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

”Fulgi de speranta”, la Palas Mall

Sărbătorile sunt mai frumoase când sunt petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Crăciunul este o perioadă în care totul se rezumă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.