L.S.F.I. invită studenții la Clubul de Dezbateri

Liga Studenților de la Filosofie Iași (L.S.F.I), va organiza pe data de 14.04. 2016, „Clubul de Dezbatere LSFI”. Evenimentul va avea loc începând cu orele 17:00 în corpul R al Universității „Alexandru Ioan-Cuza” din Iași, sala 502.

Prin acest eveniment L.S.F.I. dorește să aducă în atenție teme de mare interes pentru studenți, dezbătute într-o manieră informală, cu scopul de a testa și dezvolta atât cunoștințele participanților, cât și abilitățile de organizare a membrilor ligii.

Dezbaterea se va desfășura sub forma unui concurs, în care două echipe vor dezbate situația de a fi angajat, respectiv antreprenor iar moderatorul va încerca pe tot parcursul concursului să angreneze participanții în competiție. Echipele se vor forma pe loc, din participanții prezenți la eveniment. Tema acestei editii este „Angajat sau Antreprenor?”.

Juriul va fi format din câțiva membri ai ligii și doi profesori. Aceștia vor analiza răspunsurile participanților urmând să ia decizia corectă în vederea desemnării echipei câștigatoare.

L.S.F.I. invită studenții la Clubul de Dezbateri

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.