La ce Universitati din Romania primesti doua diplome la absolvire?

Sunt cateva Universitati in Romania care elibereaza doua diplome la absolvire studentilor. O diploma eliberata de o facultate din strainatate si o alta diploma eliberata de Ministerul Educatiei din Romania.


Care ar fi aceste institutii si ce programe de studii ofera ele?

1. Program de masterat „Dreptul european si dreptul international al afacerilor”, organizat de Universitatea din Bucuresti . Studiile sunt oferite de Facultatea de Drept in parteneriat cu Université Paris 1 din Franta si dureaza un an.

2. Program de masterat „Politicile egalitatii de sanse in context romanesc si european”, organizat de Universitatea din Bucuresti. Cursurile sunt organizate de Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti in parteneriat cu Université Toulouse 2 din Franta, pe o durata de 2 ani.

3. Program de masterat „Politiques en Europe. Etats, frontières et societées”, organizat de Universitatea din Bucuresti. Cursurile sunt predate la Facultatea de Stiinte Politice, in parteneriat cu Ecole des hautes études en sciences sociales (EHESS) din Franta si acestea se intind pe doi ani.

4. Program de masterat „Modele de comunicare si relatii publice”, organizat de Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Litere. Dubla diploma se obtine pe baza parteneriatului cu Université Nancy 2 din Franta.

5. Poti obtine studii de licenta in drept, absolvite cu doua diplome prin programul oferit de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in parteneriat cu Université Paris 1, Franta.

6. Se mai ofera doua diploma la cursurile de Licenta in Pedagogie la Facultatea de Psihologie a Universitatii din Bucuresti in parteneriat cu VIA University College din Danemarca .

7. Programul de MBA Romano-Canadian, organizat de ASE, in colaborare cuTelfer School of Management din cadrul University of Ottawa din Canada. Acesta are tripla acreditare internationala: AMBA, EQUIS, AACSB iar durata studiilor este de doi ani universitari. Programul costa 11.500 de euro si sunt 50 de locuri disponibile.

8. Programul de MBA de Management antreprenorial Romano-German, organizat de ASE, in colaborare cu Universitatea de Stiinte Aplicate Westfalia din Germania. Cursurile dureaza doi ani, costa 7000 de euro si are alocate 25 de locuri.

9. Programul de Executive MBA (EMBA), organizat de Universitatea din Bucuresti in colaborare cu Universitatea Tiffin din SUA. Costul total al programului este de 18.200 euro, incluzand taxa de scolarizare si manualele.

10. Program de MBA Romano-Francez, organizat de ASE si de Conservatorul National de Arte si Meserii (CNAM) din Paris. Durata este de doi ani universitari, costa 4400 de euro si are de 50 de locuri disponibile.

11. Program de licenta organizat de Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB Cluj, in parteneriat cu Universitatea din Magdeburg din Germania.
Candidatii vor studia anul doi de facultate integral la Universitatea din Magdeburg.

Sursa aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − two =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.