To do list in timpul facultatii

Desigur, fiecare isi organizeaza timpul cum crede ca ii este convenabil. Sunt insa cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare in perioada in care esti student. De acestea iti vei aminti cu drag in viitor, cand te gandesti la studentie.

1. Fa-ti un blog
Timpul iti perimte, in caz ca nu ai un job, si sigur te intalnesti cu fel de fel de situatii. De ce sa nu impartasesti din experientele tale, mai mult sau mai putin amuzante, cu cei de pe net? Cine stie!? Poate vei avea si success, concretizat intr-un numar mare de vizitatori.

2. Voluntariat
Sunt o multime de ONG-uri si printre ele gasesti cu siguranta o cauza careia sa i te asociezi. Si facultatea ta are propria organizatie, care s-ar putea sa desfasoare proiecte faine. Probabil se practica ce teorie se preda la facultate. Iar daca nu, ai sa gasesti oameni buni de iesit la o bere in zilele toride de vara.

3. Noapte alba
Iesi afara o noapte intreaga. Strabate orasul, plimba-te din club in club in cautarea a ceva ce nici nu ai pierdut. In final, stai undeva jos si admira rarasaritul, in timp ce Iasul este mai linistit ca niciodata.

4. Straight As
Incearca un semestru sa dai tot ce ai mai bun. Exceleaza la fiecare examen si intareste-ti increderea in tine. Daca altii pot, sigur reusesti! Da pentru o perioada plimbarile iesitul, plimbarile si Internetul pe invatat si s-ar putea sa ai noroc!

5. Internship
Cauta sa faci un internship. In tara sau in afara, este o metoda super de a-ti petrece timpul si de a castiga experienta. Intra pe site-uri speciale, ca acestasau pe paginile oficiale ale organizatiilor care te intereseaza. E posibil sa aiba nevoie de o mana de ajutor, iar tu sa fii exact ce cauta!
In caz ca te intereseaza un internship in afara, sa stii ca biroul Erasmus iti va oferi sprijin financiar. Mergi din timp si afla detaliile! In plus, daca mergi in timpul verii, ti se echivaleaza ca practica.

6. Cunoaste-ti colegii!
Iesi cu toata grupa undeva! Sigur va fi harmalaie si nu vei avea timp sa discuti cu fiecare, dar iti vei aminti cu drag de aceste momente. Un salut, o privire si cateva cuvinte schimbate sunt lucruri care dureaza! Ai putea ajunge sa cunosti persoanele alfel decat cum sunt in timpul orelor de la facultate.

7. Strabate orasul!
Ai timp, esti tanar si energic! De ce altceva ai nevoie pentru a colinda intreg orasul, de la un capat la altul? Cunoaste-i toate stradutele laturalnice si toate privelistile prea putin stiute. Ai sa ai cu siguranta surprize placute!
Cand te plictisesti, urca-te in autobuz si rasfata-te cu o baie lunga si filmul/cartea preferat/a!

Mult curaj! Tu ce planuri ai pentru perioada facultatii?

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 2 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.