LSRS da startul celei de-a treia editii a proiectului SMART Internships

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta oficial lista institutiilor publice in cadrul carora tinerii cu studii in strainatate se pot inscrie pentru stagii de practica (management shadowing) desfasurate in vara sau toamna anului 2015. Specificul „SMART Internships” il constituie expunerea la cel mai inalt nivel in cadrul institutiilor gazda – cel decizional – si activitatea de impact a stagiarilor pe durata activitatii lor. Perioada de inscriere in competitia pentru aceste stagii este 7 mai – 29 mai 2015.

Aflat la cea de-a treia editie, programul „SMART Internships” pune la dispozitia tinerilor cu experienta academica internationala stagii de practica in institutiile publice din Romania. Ne sunt alaturi in 2015 institutiile fidele din anii precedenti: Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Institutul European din Romania, Centrul Europe Direct Bucuresti si Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni. In plus, anul acesta ni se alatura: Camera Deputatilor, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Institutul National de Statistica, dar si alte institutii ce li se vor adauga pe parcurs si asupra carora vom reveni cu informatii in curand.

Programul „SMART Internships” 2015 ofera momentan peste 40 de stagii de practica in cadrul institutiilor amintite mai sus. Urmeaza sa revenim cu si mai multe locuri oferite in cadrul institutiilor publice din Romania. Totodata, suntem bucurosi sa anuntam ca in anul 2015, pentru prima data, un numar limitat de stagii de practica va beneficia de o remuneratie.

Stagiile se vor derula in perioada vacantei universitare si vor avea o durata de una pana la trei luni, cu posibilitatea prelungirii acestora. Studentii si proaspăt absolventii cu experienta internationala de studii care doresc sa desfasoare astfel de stagii vor completa un formular online si vor trimite prin e-mail la adresa [email protected] o scrisoare de motivatie de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, si un CV actualizat (ambele in romana sau engleza) pana la data de 29 mai. Anuntarea candidaturilor castigatoare va avea loc in perioada 18-26 iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, vizitati: http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2015/

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − five =

On Key

Citeste si

13 lucruri nespuse despre sex

In functie de perioada din viata si de etapa in care se afla o relatie, sunt momente in existenta fiecaruia in care suntem avizi dupa

Olimpiada Studentilor, editia a VIII-a

Continuând tradiția și în acest an, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii (ASAFCI), cu sprijinul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, va

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.