Mai este putin timp pana la Sarbatorile Iasiului

Conform Primareii Iasi sarbatorile orasului au inceput pe 6 octombrie si se vor finalize pe 26 octombrie. Programul va include manifestari culturale, teatrale, amplasamente unde comercianti din intreaga tara isi vor vinde marfurile.

Vor avea loc concursuri de fotografii sau care testeaza cunostintele participantilor despre orasul Iasi. De asemenea, in fiecare cartier vor ajunge pe rand parade care vor inveseli atmosfera.

Concertele vor avea loc intre 11 si 15 octombrie, publicul fiind asteptat cu muzica usoara, rock, populara si clasica si ca de obicei, un super foc de artificii de 20 de minute. In fiecare dintre cartiere se vor organiza cate trei concerte, care vor fi incheiate cu focuri de artificii timp de aproximativ 5 minute.

Iata si programul concertelor pe zile:

11 oct: Catalin Crisan, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac si Marcel Pavel.
12 oct: Cargo, Cristi Minculescu si Voltaj.

13 oct: Irina Loghin, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Formatia Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros.

14 oct: Corul Filarmonicii Moldova Iasi

15 oct. Smiley, Moga,Tudor Chirila,Loredana. Prezentator: Pavel Bartos

Aici gasesti tot programul. http://www.primaria-iasi.ro/uploads/Sarbatorile_Iasului_2014.pdf

Sursa foto: radioiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 18 =

On Key

Citeste si

Ce frigider sa alegi in 2017?

In ultimii ani industria frigiderelor s-a dezvoltat foarte mult, astfel aparand tehnologii care pareau science fiction in trecut. Asta face decizia cumparatorului si mai complicata

Intrare liberă la muzeele ieșene

Încă de anul trecut s-a hotărât ca vizitarea muzeelor din componenţa Muzeului Literaturii Române Iaşi să fie gratuită în prima duminică a fiecărei luni. Conducerea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.