Metode ineficiente de castigat bani pentru studenti la domiciliu sau in camin

Esti student si ai mare nevoie de bani, aceasa afirmatie este foarte adevarata deoarece din pacate viata de student este foarte plictisitoare daca nu ai bani si esti nevoit sa stai sa te uiti toata ziua la seriale. Studentii cu bani se distreaza si au parte de o viata de camin foarte frumoasa, dar din pacate nu toti studentii sunt in aceasi cauza.

Totusi ce este de facut daca parintii nu pot sa iti ofere mai multi bani de buzunar pentru facultate decat ai nevoie in mod normal? Exista o singura solutie pentru acest caz si aceasta este simpla: sa incepi sa castigi chiar tu ceva bani de buzunar. Exista cateva oferte de munca la domiciliu sau in camin eficiente si pentru majoritatea studentilor, dar dupa analizele celor de la Mahar.ro cele mai multe nu sunt atat de efciente pe cat promit.

Astfel, in acest articol o sa incercam sa schitam principalele oferte de munca la domiciliu sau in camin ce nu sunt eficiente in majoritatea cazurilor. O sa va ajute mult articolul de fata deoarece va scuteste de cateva incercari esuate de a castiga bani de care o sa va dati seama in timp indelungat.

Principalele oferte de munca la domiciliu (sau camin) ineficiente

Datorita ofertei foarte mari de forta de munca din partea studentilor, majoritatea firmelor incearca sa profite din plin de acest lucru. Asadar nu va garantam sa va angajati la firmele foarte mici ce va impun o multime de targeturi greu de atins in functie de care urmeaza sa va plateasca. Aceste targeturi sunt de obicei special create astfel incat sa va motiveze pe o perioada scurta de timp sa munciti cat mai mult si eficient pentru a le atinge, dar atingerea acestora este un lucru foarte greu. Urmand ca dupa acea perioada sa va pierdeti interesul si sa demisionati singuri, lucru nu foarte important pentru angajator deoarece gaseste oricand alta persoana cu care sa va inlocuiasca.

Ofertele de tip call center la domiciliu

Joburile de tip call center la domiciliu sunt intradevar printre cele mai cautate datorita faptului ca aproape oricine poate sa vanda sau sa ofere ceva informatii telefonic. Principala problema a acestei oferte de munca la domiciliu este faptul ca operatorul trebuie sa stea intr-o zona retrasa cat mai izolala fonic. In nici un caz nu trebuie sa se auda sunete produse de alte persoane in timpul apelului. Acesta este si principalul motiv al concedierii in proportie de peste 90% pentru acest tip de job. Se poate derula aceasta activitate de acasa sau camin dar cu conditia sa fie liniste, lucru ce este foarte dificil in special la camin.

Un alt mare dezavantaj este lipsa timpului deoarece fiecare apel poate dura destul de mult timp, iar per total fiind necesar mai mult de 4 ore lucrate zilnic pentru un minim de castig financiar. Cum un student are majoritatea timpului destul de ocupat o sa-i fie oarecum greu sa isi stabileasca un program fix zilnic.

Realizarea si vanzarea fotografiilor stock

Fotografia stock reprezinta acele poze pe care le puteti observa pe majoritatea siteurilor cu caracter informativ, poze ce sunt atasate unui articol si contin imagini asemanatoare cu tema acestuia. Spre exemplu poza alaturata articolului de fata, cea cu studentul cu bani in mana este o poza de tip stock. Acestea se comercializeaza online cu pretul cuprins intre 1$ si 20$ uneori ajungand chiar si la mai mult. Partea pozitiva este faptul ca o poza se poate vinde de mai multe ori, practic pentru o poza reusita cu mai multe vanzari se pot incasa sume frumoase de bani.

Marele dezavantaj al acestei metode de castig il consta achizitia echipamentului necesar deoarece un aparat foto DSLR de performante medii impreuna cu 2-3 obiective sunt este de costisitoare pentru bugetul unui student obisnuit. Cu tot efortul financiar este foarte posibil ca datorita cerintelor foarte ridicate pentru calitatea pozelor acestea sa nu fie acceptate pe siteurile de stock. Vanzarea acestora se va face in timp indelungat, iar castigul o sa fie substantial doar dupa o buna perioada de timp pana se aduna un numar de poze decent si de o calitate buna.

Cei de la mahar.ro sustin ca aceasta oferte de munca nu este chiar indicata pentru studenti deoarece castigul apare in timp indelungat, costul acestui hobby este destul de mare si in plus de toate, majoritatea fotografiilor necesita un spatiu amenajat gen studio, iar in camin va exista mereu problema spatiului disponibil.

Activitatile hand-made

Ineficienta acestor activitati se datoreaza in primul rand lipsa spatiului atat de productie cat si de depozitare a produselor realizate. Dupa cum se pare, cam acesta este marele dezavantaj al celor mai multe activitati prin care se pot castiga bani in camin. Astfel, din pacate, datorita spatiului limitat nu o sa aveti posibilitatea prea usor sa pictati pe panza spre exemplu.

Vanzarea obiectelor produse este si aceasta un alt dezavantaj deoarece mai nimeni nu cumpara obiecte hand-made exceptand zonele cu aceasta tema din principalele orase medievale ale tarii. Acolo exista targuri sau zone pietonale pastrate de multa vreme unde se accepta comertul de acest tip.

Totusi… cum poti castiga bani lucrand din camin sau de acasa?

Am prezentat cateva din metodele ineficiente atat pentru studentii ce stau in camin cat si pentru cei aproape de facultate. Pe siteul www.mahar.ro gasiti prezentate diferite oferte de munca la domiciliu atat pentru studenti cat si pentru alte segmente de oameni. Sunt prezentate pe larg cu avantaje si dezavantaje si sunt analizate in functie de diversi factori. In mare, principalele oferte de lucru pentru studenti sunt activitatile de genul web developing, programare, content writing, inchirierea unei masini de spalat, deschiderea unui mini xerox in camin si multe altele.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 4 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.