Miss & Mister Pirate – Find the treasure -Liga Studenţilor Electronişti

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi vă propune să participaţi la cea mai mare reuniune a piraţilor: ,,Miss & Mister – Find the treasure”. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2015, în Club SKYE.

“Miss & Mister Pirate – Find the treasure” organizat de Liga Studenților Electroniști din Iași este cea mai mare reuniune a piraților. Toți se vor întâlni pe data de 22 noiembrie 2015 pe puntea din Club Skye, pentru a descoperi cei mai frumoși boboci din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Pretul biletului este de 14 RON, 18 RON în seara balului.

Și dacă reziști până la final, scapi de răul de mare și reușești să-i învingi pe toți cei ce își doresc comoara vei fi răsplătit cu un concert al artistei ADDA, care va urca în corabia noastră după alegerea câștigătorilor.

bal-lse

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 13 =

On Key

Citeste si

Stație încălzită în Iași

Stațiile de autobuz din Iași devin din ce în ce mai interesante. Multe au fost amenajate cu sprijin privat, fiind acum mai „primitoare”. Dar niciuna

Ultimele inscrieri la BuzzCamp!

Inspire Group a inceput numaratoarea inversa pentru cea de-a 13-a editie BuzzCamp, evenimentul care aduce laolalta companii de top din Romania si juniori high potential

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.