Miss & Mister Pirate – Find the treasure -Liga Studenţilor Electronişti

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi vă propune să participaţi la cea mai mare reuniune a piraţilor: ,,Miss & Mister – Find the treasure”. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2015, în Club SKYE.

“Miss & Mister Pirate – Find the treasure” organizat de Liga Studenților Electroniști din Iași este cea mai mare reuniune a piraților. Toți se vor întâlni pe data de 22 noiembrie 2015 pe puntea din Club Skye, pentru a descoperi cei mai frumoși boboci din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Pretul biletului este de 14 RON, 18 RON în seara balului.

Și dacă reziști până la final, scapi de răul de mare și reușești să-i învingi pe toți cei ce își doresc comoara vei fi răsplătit cu un concert al artistei ADDA, care va urca în corabia noastră după alegerea câștigătorilor.

bal-lse

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ladies Trophy 2017

Motorsport XSperience Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi organizează pe 4 martie, la Complexul ERA Shopping Park, a treia ediţie a concursului automobilistic Ladies Trophy, competiţie

SFR 2017 caută voluntari

SFR a deschis recrutarea pentru cei interesați de un program de voluntariat într-un festival de film. Echipa Serile Filmului Românesc anunță că încep înscrierile pentru

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.