Moda pariurilor in Romania si cum a devenit acesta un mod de relaxare, de timp liber si chiar si de castig

Pariurile sportive au devenit in ultimul timp un mod de viata. Multi dintre romani nu mai privesc un meci de fotbal cu sufletul la gura numai pentru placerea sportului, ci si pentru emotia unui posibil castig. Pariurile sunt atat de populare incat se pot numi un fenomen social.

Cum am ajuns in acest prag? Inceputurile pariurilor sportive sunt marcate undeva in anii 2000. Cu fluctuatii privind puterea publicului ce a investit bani in acest domeniu, s-a inregistrat o cota mai scazuta in perioada de criza, actualmente reprezinta un mod de viata pentru unii.

De ce sunt atat de atractive pariurile sportive? Pentru ca imbina placerea cu pasiunea, utilul cu placutul, pentru ca poate fi un hobby si un mod inedit de a petrece timp liber. Explicatii pot fi multe, intrucat profilul celor care prefera pariurile sportive este unul variat. Clasa studentilor ar putea raspunde ca reprezinta o maniera prin care incearca sa diminueze stresul sesiunii si nu numai, deci este un refugiu de la perioadele aglomerate.

Oameni in toata firea, cu familie sau nu, pensionari sau nu, merg pe principiul adrenalinei. Isi doresc ceva sa ii scoata din cotidian, sa le ofere un motiv de a trai intens si de a face cu placere o activitate ce nu implica un efort urias. Cum spunem, explicatiile multiple exista. Cert este ca pariurile au atras de la bun inceput prin doza de necunoastere, deci din curiozitate multi au incercat cel putin o data. De asemenea, se adreseaza unui public larg ce poate paria cu sume destul de mici si deci totul este accesibil.

Piata pariorilor in Romania

Specialistii spun ca piata pariurilor in Romania inca nu a atins maximul sau potential, deci este intr-o continua crestere. Nu este de mirare ca s-a ajuns sa existe si variante online a pariurilor. Desigur ca find un domeniu de interes, cei care au dezvoltat astfel de afaceri nu au omis sa se incadreze si in tiparele actuale. Spre exemplu, Cota 2, este un site respectabil pe aceasta nisa.

Ineditul tine de faptul ca aduna tipseri si ofera sansa de a paria, de a dezvolta abilitati din acest punct de vedere. Pentru ca poate parea greu de crezut insa pe unii i-a prins febra pariurilor in asa fel incat au dezvoltat un stil de viata din asta si urmaresc un castig, oricat de mic. Sunt constanti si pariaza frecvent, sunt mereu interesati sa caute ponturi noi si sa isi mareasca palmaresul pariurilor.

Pentru cei interesati, Cota 2 ofera si ponturi ale redactiei, nu numai pe cele ale tipserilor. Cu un cont activ in cadrul acestei plaforme, indiferent de nivelul de cunostinte despre pariuri – amatori sau experimentati – aici este universul pariurilor.

Credinta in noroc, pura placere a jocului sunt alte motive ce sustin acest segment. Specialistii spun ca numarul celor care activeaza este in continua crestere, asta mai ales raportat la cei cu preferinta pentru online. Daca apetitul pentru romani pentru pariuri a crescut tot mai mult in ultimii ani, nici nu e de mirare. Posibilul castig ii indeamna sa continue, iar cazul cel putin al unui bacauan ce a castigat 300.000 de euro cu 42 de bilete pariate – la inceputul acestui an, stire reala – este dovada vie ca se poate.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.