Noaptea de stiinta @Parcul Palas

Experimente spectaculoase, demonstrații științifice uimitoare și curiozități din lumea care ne înconjoară – toate în centrul orașului. Așa cum ieșenii s-au obișnuit deja, orașul își dă întâlnirea cu știința la finalul lunii septembrie, în Parcul Palas Mall Iași. Anul acesta, evenimentul se intitulează „Noaptea de știință” și va avea loc pe 30 septembrie, cu începere de la ora 18.00.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă așteaptă, pentru cel de-al patrulea an la rând, la întâlnirea cu cercetătorii săi. Facultatea de Fizică a pregătit un adevărat spectacol al științei.

Veți face cunoștință cu roboți, veți pătrunde misterele celor mai avansate tehnologii, veți fi martori ale unor fenomene cu lumină, magnetism sau electricitate.

Intrarea este gratuită.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 6 =

On Key

Citeste si

Scoala de Vara gratuita la mare

Directia de Programe si Proiecte pentru Tineret si Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 20 iulie – 31 august, la mare,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.