Noaptea devoratorilor de discursuri, editia I

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.

Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj.  SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri! Sâmbătă, pe 12 Decembrie, de la ora 20.00. Ne vedem la Grand Hotel Traian pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare.

Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

Indiferent că ești doar în public sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegere pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!

Cumpără bilete de pe http://goo.gl/kvVtaq

Ca să sustii o prezentare, te înscrii cu un simplu e-mail la[email protected]până la data de 30 Noiembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă numărul tău de telefon și vei fi contactat.

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cum arăta Iașul acum 150 ani

Videoclipul intitulat „Iașul ieri și astăzi” realizat de câțiva iubitori ai Iașului prezintă într-un mod ingenios schimbările arhitecturale prin care a trecut orașul în ultimii

Ateneul Tatarasi promoveaza talentele

Ateneul Tatarasi organizeaza si gazduieste evenimente culturale, de la activitati pentru copii: cursuri de sah, dans, chitara, teatru sau balet la: spectacole de teatru, expozitii,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.