Noi curse aeriene la Iași, în acest an – Glasgow, Florenţa şi Milano.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au anunţat că Blue Air va opera trei noi curse aeriene la Iași. De la mijlocul acestui an, se va putea ajunge mai uşor către Glasgow, Florenţa şi Milano.

Luna iunie va fi extrem de activă în ceea ce priveşte diversificarea portofoliului de rute de la Aeroportul Iaşi, după ce Blue Air a anunţat că va mai deservi și alte trei destinaţii externe – Berlin, Torino şi Valencia.

Numărul total de rute deschise de Blue Air de la Iaşi a ajuns, în prezent, la 20 externe şi 5 interne. Astfel, din capitala Moldovei se poate zbura spre Barcelona, Berlin, Bruxelles, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Florenţa, Glasgow, Koln Bonn, Londra, Milano Bergamo, Paris, Roma, Timişoara şi Valencia.

„Strategia noastră este să consolidam portofoliul de rute de la Iaşi şi să continuăm negocierile pentru conectarea directă cu cât mai multe oraşe din nordul Europei“, au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi.

Potrivit unui studiu publicat luna trecută, aeroporturile cu cea mai rapidă creştere din Europa în 2016 sunt din România, respectiv Oradea (488%) şi Iaşi (131%). Potrivit cifrelor oficiale furnizate de reprezentanţii aeroportului, în 2016 la Iaşi au fost înregistraţi în jur de 900.000 de pasageri.

Potrivit newsair.ro, Londra şi Roma sunt cele mai solicitate curse, dat fiind că au cele mai multe frecvenţe pe săptămână şi sunt operate de trei companii diferite: TAROM, Blue Air şi Wizz Air, dar şi Viena, cu 4 zboruri săptămânale.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 14 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.