Nu-ti permiti sa mergi la facultate? Inscrie-te la Universitatea Oamenilor

Nu ai suficienti bani pentru a urma facultatea pe care o doresti dar vrei sa iti continui studiile cu orice pret? Exista o solutie pentru tine intitulata „Universitatea Oamenilor”.

Acesta este un proiect filantropic infiintat in 2009, care a adunat studenti din 129 de tari. Practic este o institutie de intavamant online, prima care a primit acreditare si le ofera studentilor nevoiasi posibilitatea de a avea acces la un nivel superior de educatie.

University of the People este o institutie online, nonprofit, cu cursuri gratuite, unde predau profesori renumiti de la cele mai importante universitati din lume (Oxford, Academia din Paris, Universitatea George Washington etc).

Viitorii studenti, care vor sa aplice la aceasta universitate, trebuie sa demonstreze ca au cel putin 18 ani, o diploma de absolvire a liceului si ca stiu limba engleza.

Pentru moment, universitatea ofera intre doi si patru ani de cursuri in administratia afacerilor si stiinta calculatoarelor.

Mai multe detalii poti afla pe: http://www.uopeople.org/

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 5 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.