O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva luni, mai multe vizite in cadrul Universitatii Apollonia din Iasi.

Universitatea Apollonia este structurata pe doua facultati: Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii. In urma voturilor primite de la ARACIS la sfarsitul lunii trecute, universitatea a primit „lipsa de incredere” la nivel institutional, iar programul de Medicina Dentara va intra in lichidare dupa ce a primit „neincredere”, portivit Ziarul de Iasi.

Presedintele si fondatorul universitatii, Vasile Burlui, a declarat ca nu are rost sa mai continue fara Tehnica Dentara, aceasta in conditiile in care nici programele de Comunicare si Relatii Publice si Jurnalism nu stau foarte bine la capitolul incredere, acestea fiind notate cu „incredere limitata”.

Mai mult decat atat, Universitatea are un dosar penal deschis dupa ce mai multi studenti au declarat ca plateau bani pentru taxe fictive si folosirea de materiale didactice stomatologice expirate pe pacienti.

Decizia finala asupra inchiderii Universitatii Apollonia va fi luata la finalul lunii martie, timp in care, pe site-ul acesteia, se pot regasi informatii cu privire la o noua admitere la facultate in 2015.

Sursa foto: novaapollonia.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × two =

On Key

Citeste si

Cele 9 etape ale relatiilor

Fiecare relatie este unica si se desfasoara in moduri complet diferite, in functie de persoane. Exista insa si anumite etape „standard” prin care trec cele

Cum a evoluat salteaua in timp

Somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. Traim intr-o perioada in care suntem norocosi sa dormim pe saltele create special pentru un somn

Patru cămine studenţeşti noi la Iași

Guvernul, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) va finața proiecte prin care se vor construi patru cămine studențești pentru universitățile din Iași: Uni­versitatea Tehnică „Gheorghe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.