O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva luni, mai multe vizite in cadrul Universitatii Apollonia din Iasi.

Universitatea Apollonia este structurata pe doua facultati: Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii. In urma voturilor primite de la ARACIS la sfarsitul lunii trecute, universitatea a primit „lipsa de incredere” la nivel institutional, iar programul de Medicina Dentara va intra in lichidare dupa ce a primit „neincredere”, portivit Ziarul de Iasi.

Presedintele si fondatorul universitatii, Vasile Burlui, a declarat ca nu are rost sa mai continue fara Tehnica Dentara, aceasta in conditiile in care nici programele de Comunicare si Relatii Publice si Jurnalism nu stau foarte bine la capitolul incredere, acestea fiind notate cu „incredere limitata”.

Mai mult decat atat, Universitatea are un dosar penal deschis dupa ce mai multi studenti au declarat ca plateau bani pentru taxe fictive si folosirea de materiale didactice stomatologice expirate pe pacienti.

Decizia finala asupra inchiderii Universitatii Apollonia va fi luata la finalul lunii martie, timp in care, pe site-ul acesteia, se pot regasi informatii cu privire la o noua admitere la facultate in 2015.

Sursa foto: novaapollonia.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20 − 11 =

On Key

Citeste si

Festivalul Martisorului, editia a XII-a

Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova și Primăria Municipiului Iaşi organizează, în perioada 27 februarie-1 martie 2016 pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt, cea de-a

Intrare liberă la muzeele ieșene

Încă de anul trecut s-a hotărât ca vizitarea muzeelor din componenţa Muzeului Literaturii Române Iaşi să fie gratuită în prima duminică a fiecărei luni. Conducerea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.