O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva luni, mai multe vizite in cadrul Universitatii Apollonia din Iasi.

Universitatea Apollonia este structurata pe doua facultati: Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii. In urma voturilor primite de la ARACIS la sfarsitul lunii trecute, universitatea a primit „lipsa de incredere” la nivel institutional, iar programul de Medicina Dentara va intra in lichidare dupa ce a primit „neincredere”, portivit Ziarul de Iasi.

Presedintele si fondatorul universitatii, Vasile Burlui, a declarat ca nu are rost sa mai continue fara Tehnica Dentara, aceasta in conditiile in care nici programele de Comunicare si Relatii Publice si Jurnalism nu stau foarte bine la capitolul incredere, acestea fiind notate cu „incredere limitata”.

Mai mult decat atat, Universitatea are un dosar penal deschis dupa ce mai multi studenti au declarat ca plateau bani pentru taxe fictive si folosirea de materiale didactice stomatologice expirate pe pacienti.

Decizia finala asupra inchiderii Universitatii Apollonia va fi luata la finalul lunii martie, timp in care, pe site-ul acesteia, se pot regasi informatii cu privire la o noua admitere la facultate in 2015.

Sursa foto: novaapollonia.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 11 =

On Key

Citeste si

Târgul de Cariere la Iași

Ediția cu numărul 10 a Târgului de Cariere la Iași va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii. Candidații vor avea posibilitatea de

Târg Handmade de Mărtișor la Iulius Mall

Îndrăgita tradiţie a dăruirii unui mărţişor este laitmotivul târgului handmade care se va desfăşura în perioada 28 februarie – 8 martie 2015. „Mărţişorul pentru tine”