O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva luni, mai multe vizite in cadrul Universitatii Apollonia din Iasi.

Universitatea Apollonia este structurata pe doua facultati: Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Stiinte ale Comunicarii. In urma voturilor primite de la ARACIS la sfarsitul lunii trecute, universitatea a primit „lipsa de incredere” la nivel institutional, iar programul de Medicina Dentara va intra in lichidare dupa ce a primit „neincredere”, portivit Ziarul de Iasi.

Presedintele si fondatorul universitatii, Vasile Burlui, a declarat ca nu are rost sa mai continue fara Tehnica Dentara, aceasta in conditiile in care nici programele de Comunicare si Relatii Publice si Jurnalism nu stau foarte bine la capitolul incredere, acestea fiind notate cu „incredere limitata”.

Mai mult decat atat, Universitatea are un dosar penal deschis dupa ce mai multi studenti au declarat ca plateau bani pentru taxe fictive si folosirea de materiale didactice stomatologice expirate pe pacienti.

Decizia finala asupra inchiderii Universitatii Apollonia va fi luata la finalul lunii martie, timp in care, pe site-ul acesteia, se pot regasi informatii cu privire la o noua admitere la facultate in 2015.

Sursa foto: novaapollonia.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Stagii de practică în turism

Agenţia de turism CONVENTUS cu sediul în Iaşi, bd. Carol I, nr. 11, Corp A-UAIC parter, oferă studentilor şi absolvenţilor Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.