Peste 3000 de locuri de munca la marile companii internationale

La editia din octombrie a targului de cariera Angajatori de top vor fi prezente peste 100 de companii, care scot la concurs 3400 de locuri de munca. Evenimentul are loc in Bucuresti intre 17 si 18 octombrie la Sala Palatului.

Vor fi prezente companii multinationale, dar si companii romanesti aflate in dezvoltare. Acestea ofera posibilitatea de angajare in numeroase domenii la nivel entry sau cu experienta. Sunt asteptati 15000 de vizitatori care sunt in cautarea unui loc de munca. Ei vor putea lua contact cu specialistii HR prezenti, vor primi raspunsurile de care au nevoie si vor intelege evolutia pietei de munca.

La locurile de munca disponibile poti aplica doar cu CV-ul BarCode. Pentru a-l obtine intra pe contul personal de pe hipo.ro si apasa pe iconita de descarcare CV BarCODE pentru angajatori.

„Pana la finalul lui 2014 vom angaja aproximativ 200-250 de oameni. La inceput de septembrie am anuntat rezultatele primului nostru program de internship, eMAG Talent Internship. In urma celor 22 de pozitii de interni deschise, 16 dintre acestia ni s-au alaturat in calitate de colegi. Ne propunem sa organizam in fiecare an programul de Internship, urmand sa revenim in vara lui 2015 cu cea de-a doua editie de eMAG Talent Internship”, conform managerului de recrutari de la eMag.

Domeniile care au disponibile cele mai multe locuri de munca sunt urmatoarele:

IT – 30%

Outsourcing – 19%

Inginerie – 10%

Financiar-bancar – 9%

Retail – 9%

Consultanta – 6%

FMCG – 4%

Telecom – 4%

Turism – 4%

Farma/Logistica/Educational – 3%

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.