Photo Week – curs de fotografie

Te afli in posesia unui aparat foto pe care nu știi să îl folosesti pe deplin si ti-ai dori sa inveti mai multe secrete despre fotografie de la profesionisti? TE ASTEPTAM LA PHOTO WEEK! Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” vine în sprijinul tinerilor amatori pentru a le susține evoluția ca viitori fotografi, dar și a promova fotografia ca formă de artă.

În perioada 1-6 Iunie 2015, Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” organizează evenimentul PHOTO WEEK, reprezentând un curs de inițiere în arta fotografică, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 12-25 ani, ce se va întinde pe parcursul a 5 zile. În a șasea zi va avea loc un CONCURS pe baza fotografiilor realizate în zilele precedente.

Concurenții vor parcurge în această săptămână diverse teme fotografice, cum ar fi: fotografia de stradă; fotografia de portret; fotografia de peisaj; fotografia macro;m fotografia nocturnă și Light-Painting.

Vezi programul:
photo-week program

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Totul despre servicii SEO

Afacerea dumneavoasta trebuie sa aiba o prezenta online cat mai buna, pentru a putea sa castigati cat mai multi clienti online. Dupa ce inregistrati un

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.