Photo Week – curs de fotografie

Te afli in posesia unui aparat foto pe care nu știi să îl folosesti pe deplin si ti-ai dori sa inveti mai multe secrete despre fotografie de la profesionisti? TE ASTEPTAM LA PHOTO WEEK! Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” vine în sprijinul tinerilor amatori pentru a le susține evoluția ca viitori fotografi, dar și a promova fotografia ca formă de artă.

În perioada 1-6 Iunie 2015, Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” organizează evenimentul PHOTO WEEK, reprezentând un curs de inițiere în arta fotografică, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 12-25 ani, ce se va întinde pe parcursul a 5 zile. În a șasea zi va avea loc un CONCURS pe baza fotografiilor realizate în zilele precedente.

Concurenții vor parcurge în această săptămână diverse teme fotografice, cum ar fi: fotografia de stradă; fotografia de portret; fotografia de peisaj; fotografia macro;m fotografia nocturnă și Light-Painting.

Vezi programul:
photo-week program

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =

On Key

Citeste si

Cum a evoluat salteaua in timp

Somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. Traim intr-o perioada in care suntem norocosi sa dormim pe saltele create special pentru un somn

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.