Amazon angajeaza studenti si masteranzi

Primavara aceasta Amazon este de partea ta, invitandu-te la un interviu in orasul tau. Devizia companiei este sa iti ofere oportunitatea sa te dezvolti muncind, sa petreci suficient si sa faci istorie.

Intre 12 si 16 mai Amazon Romania merge sa ia interviuri potentialilor angajati. Studentii in ani terminali si masteranzii sunt invitati sa raspunda intrebarilor reprezentantilor companiei. Daca acestia se dovedesc a fi potriviti, vor ocupa unul dintre posturile de inginer software la una dintre cele mai mari companii.

Posturile includ atat joburi full-time platite cat si internshipuri, pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispozitie.
Pentru a participa la eveniment trebuie sa te inscrii la adresa [email protected] Vei primi informatii in legatura cu locul si data in care se vor desfasura interviurile.

Pentru mai multe detalii in legatura cu joburile disponibile in Romania click aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + two =

On Key

Citeste si

Dulciuri la Bojdeucă

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 10:00, la Muzeul „Ion Creangă” se va desfășura evenimentul „Dulciuri la Bojdeucă”, organizat de Camera Agricolă Județeană Iași și

Cele mai bune aplicatii pentru chat

Daca intotdeauna ramai fara mesaje, cea mai buna optiune este sa vorbesti prin intermediul aplicatiilor de chat, desigur daca si telefonul iti permite. Multi dintre