RATP Iasi face din nou schimbari

Vacanta s-a terminat, elevii reincep scoala, iar studentii se pregatesc de cursuri si seminarii. Odata cu aglomeratia care va urma, RATP aduce modificari in numarul mijloacelor de transport, totul pentru a imbunatati conditiile in care se va circula.

Mai multe mijloace de transport vor fi puse in circulatie, dar schimbarile se vor reflecta si asupra traseelor din oras. Cele mai importante modificari sunt facute din cauza lucrarilor de rulare a tramvaielor de la intersectia Chisinaului cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Tramvaiul 7 nu mai ajunge in Baza 3, ci merge spre Canta, Gara, Tg. Cucu. Tramvaiul numarul 8 are traseul urmator:Rond Agronomie – Piata Unirii – Targu Cucu – Tudor Vladimirescu – Baza 3. Tramvaiul 1 a fost scos din circulatie din cauza lucrarilor, in timp ce traseul pentru numarul 13 este si el modificat momentan: Copou – Targu Cucu – Tatarasi Nord.

Astfel sunt scoase luna aceasta in strada 72 de autobuze in timpul saptamanii si 60 in week-end. Vor circula 20 de tramvai in diferite zone ale Iasiului si 17 microbuze. Compania privata, Unistil, opereaza cu 26 de autobuze si 21 de microbuze.

Biletele si abonamentele raman valabile pe vechile itinerarii.

Sursa foto: iasi.fede.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − seven =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.