Salsa – restaurant cu specific mexican deschis la Palas

Pasionații de gastronomiile internaționale primesc o invitație inedită în ansamblul Palas, la restaurantul Salsa. Situat la parterul celei mai noi clădirii de birouri din ansamblul Palas, United Business Center 5, de pe strada Sf. Lazăr, noua locație aduce mai aproape de clienți savoarea exotică a preparatelor mexicane.

Iubitorii bucătăriei mexicane sau pofticioșii care își doresc să se delecteze cu delicatese internaționale au la dispoziție o nouă destinație pentru masa de prânz, întâlnirile de business sau pentru ieșirile culinare. Restaurantul Salsa este un loc primitor, amenajat în stil urban, cu influențe de design industrial. Este locul în care te îmbie aromele aparte oferite decondimentele cu specific mexican, combinate în rețete delicioase. În meniul noului restaurant, gurmanzii găsesc preparate inspirate din bucătăria mexicană, de tip street food. Astfel, se pot răsfăța cu renumitele tacos,  burritos, quesadillas, enchiladas, chili con carne și fajitas, în combinații diverse, care să răspundă tuturor preferințelor.

Pentru a le oferi clienților o experiență culinară autentică, Salsa folosește condimente șiingrediente aduse din Mexic, asigurând astfel o calitate ireproșabilă a preparatelor. Pentru un gust desăvârșit, Salsa folosește sosuri autentice, precum: salsa verde, tomatillo guacamole șisosuri pe bază de ardei habanero. În plus, specialitățile sunt realizate de un bucătar cu o experiență de cinci ani în restaurante cu specific mexican din Europa. Tot aici, clienții pot savura numeroase sortimente de băuturi reprezentative pentru țara de peste ocean.

Cei care vor să își bucure simțurile cu apetisantele gusturi în combinații de inspirație mexicană sunt așteptați în restaurantul Salsa.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 5 =

On Key

Citeste si

Grădina Botanică va avea un auditoriu

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi va efectua primele mari lucrări de organizare şi de amenajare a spaţiului din Grădina Botanică din ultimii zece ani.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.